Przesunięty przez: muńka 24-06-2008 |
--------- wentylacja ------------- |
| Autor |
Wiadomość |
kasia
Nowy kasia

Poziom: 1
|
Wysłany: 28-11-2007 --------- wentylacja -------------
|

|
|
Mieszkam na pierwszym piętrze , i gdy wchodze do kuchni czuje różne zapachy z sąsiedniej kuchni |
|
|
|
 |
BartekB
..

Poziom: 3
|
Wysłany: 28-11-2007
|

|
|
| sasiad wlaczyl wiatraczek i pompuje zapachy w komin.... |
|
|
|
 |
mihu2002

Poziom: 9
|
Wysłany: 28-11-2007
|

|
|
uroki mieszkania w bloku - ciesz się że nic nie czujesz od sąsiada jak wchodzisz do swego wc - należy zawsze wyciągać plusy |
_________________ --PER ASPERA AD ASTRA-- |
|
|
|
 |
jasiu
..

Poziom: 4
|
Wysłany: 29-11-2007
|

|
|
A przypadkiem nie powinno tak być, iż każde mieszkanie ma swój kanał wentylacyjny? Czy aby to nie jest gdzieś w jakimś rozporządzeniu ministra infrastruktury? Czy aby nasze mieszkania są wybudowane zgodnie z prawem... ??
A swoją drogą, mieszkam na 2 piętrze, i też czasem czuję dziwne zapachy kuchenne, ale na klatce nie udało mi się namierzyć, skąd one się wydobywają - drzwi są chyba szczelniejsze :)
Pozdrawiam sąsiadów :) |
|
|
|
 |
chemik
*

Zamieszkały: Etap III
Poziom: 5
|
Wysłany: 29-11-2007
|

|
|
Wlasnie...
Mi wyciagi zamiast ssac z pomieszczenia, dmuchaja do niego... Zglosilem do Geo, ze mam w wentylacji odwrocony ciag, co nie jest ani bezpieczne, ani przyjemne (tloczy zimne powietrze z zewnatrz) ale jak narazie cisza... |
_________________ Dzis jest pierwszy dzien reszty twego zycia... |
|
|
|
 |
jahro
**

Zamieszkały: Etap III
Poziom: 6
|
Wysłany: 06-12-2007
|

|
|
Ja mam to samo ale tylko w WC!
Też się zbieram żeby im w tej sprawie pismo dostarczyć. |
|
|
|
 |
mihu2002

Poziom: 9
|
Wysłany: 08-12-2007
|

|
|
przesrane swoją drogą pozostając w tej scenerii to chyba oni tymi pismami sobie właśnie coś podcierają - nie widzę wyraźnych ruchów odpowiedzi na moje pisma - a wam coś odpisują?? |
_________________ --PER ASPERA AD ASTRA-- |
|
|
|
 |
jasiu
..

Poziom: 4
|
Wysłany: 14-12-2007
|

|
|
Tak, odpisują, ale tylko w przypadku gdy wyraźnie w piśmie są wymienione kolejne czynności w przypadku braku odpowiedzi, od konsekwencji finansowych po prawne. Inaczej - olewają sprawę. Z ciekawostek - potrafią potwierdzić na kopii pisma iż wpłynęło, po czym takie pismo im ginie. Proponuję wynająć prawnika z jakiejś znanej kancelarii prawniczej, dopiero wtedy potraktują Cię poważnie.
Wesołych Świąt!!! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|