| Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom
|
|
Brudno na klatkach!!! |
| Autor |
Wiadomość |
muńka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Lip 2006 Posty: 513 Skąd: Wrocław
Poziom: 20
|
Wysłany: 24-01-2008 Brudno na klatkach!!!
|

|
|
Czy ktoś może wie, kiedy na klatkach będzie czysto? Czy ktoś w ogóle przyjdzie, pozamiata, pozmywa, umyje okna... odmaluje ściany?
Nie wiem jak w innych klatkach, ale w 57 jest jeden wielki syf. Co chwilę zamiatam przed drzwiami do mieszkania, bo mi ten kurz i brud idzie do mieszkania i wbija się we wszystkie zakamarki. Oczywiście nie muszę mówić o tym, że to moje zamiatanie nic nie daje wobec wszechobecnego syfu klatkowego :/
No i te rozdeptane niedopałki papierosów :/
Na zewnątrz też nie jest najlepiej - przy większych wiatrach śmieci latają przed całym blokiem :/ |
|
|
|
 |
kurczaki

Poziom: 9
|
Wysłany: 24-01-2008
|

|
|
Ciekawe kiedy znajdzie sie wlasciciel kilku wiader z Castoramy i opakowan po farbie, ktory je zostawil pomiedzy III a IV pietrem.....
A sprzatnie moim zdaniem bedzie dopiero jak wiekszosc ludzi pokonczy remonty. |
|
|
|
 |
hubi
** * * **

Poziom: 15
|
Wysłany: 28-01-2008
|

|
|
| U nas czasem ktos pozamiata ale co do jakości tej usługi mam wiele uwag, ostatnio nawet zwróciłem uwage Pani Sprzatającej, jeden plus że po interwencji posprzatała nalezycie, chociaz kurzy tak starsznie że ściany na klatce sa całe sine :( |
|
|
|
 |
pawelp
Nowy

Poziom: 1
|
Wysłany: 09-02-2008
|

|
|
panowie z minor domusa na armii krajowej obiecywali ze w lutym w bramach będzie sprzątane na mokro(raz w tygodniu) i zamiatane codziennie.
Co jak co ale trzaba im przyznac ze maja chłopaki poczucie humoru..... |
|
|
|
 |
kurczaki

Poziom: 9
|
Wysłany: 09-02-2008
|

|
|
W klatce 57 jest wywieszona lista w jakie dni bedzie sprzatane, kiedy myte okna itp.
Chyba bylo sprzatane w czwartek, bo juz jest znacznie lepiej. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|