| Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom
|
|
BUDYNEK C |
| Autor |
Wiadomość |
leo

Poziom: 9
|
|
|
|
 |
kasialek
**

Poziom: 7
|
Wysłany: 28-12-2009
|

|
|
Fantastycznie!!!! Widzę, że reszta mieszkańców (tych szczęśliwców!!!) już się cieszy lub za moment będzie się cieszyć aktami notarialnymi a niedoszli właściciele mieszkań z budynku C będą nadal się pałować z bankami, GEO i PINBem!!!!
Mam tylko nadzieje, że nadal będziemy działać jako całość i walczyć o resztę.
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
wembley
...

Zamieszkały: Wrocław
Poziom: 5
|
Wysłany: 28-12-2009
|

|
|
| Weź pod uwagę fakt, że wcześniejsze etapy pałowały się dłużej niż blok 4c - np. etap 3 chyba ze 2 - 3 lata, 4a miał chyba wcześniej otrzymać akty - a nadal się pałują (jesteśmy na różnym etapie pałowania). Ale suma sumarum pewnie wszystko dobrze się skończy - kwestia czasu. |
|
|
|
 |
kasialek
**

Poziom: 7
|
Wysłany: 04-01-2010
|

|
|
Sory, ale ja już czekam 2 lata - budynek C był oddawany w 2008r!!! - nie wliczając terminu zakupu mieszkania. Widocznie dla GEO okres 2-3 lat, to standard.
Mam nadzieje, że z nowym rokiem wszystko się jakoś ułoży i rozwiąże :)
Pozdrawiam w Nowym Roku!!! :) |
|
|
|
 |
Piotr
** * * **

Poziom: 14
|
Wysłany: 06-02-2010
|

|
|
Niestety, budynek C musi poczekać.
Mam nadzieję, że tym razem uda się popchnąć temat już na etapie odwołania do DWINB. Myślę, że w marcu będziemy więcej wiedzieć. |
_________________ Life is all the pain we endeavour |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|