Przesunięty przez: Administrator 12-02-2007 |
CAL-PER bezpośredni importer chemii z Niemiec |
| Autor |
Wiadomość |
CAL-PER
-

Poziom: 1
|
Wysłany: 20-01-2007 CAL-PER bezpośredni importer chemii z Niemiec
|

|
|
Witam serdecznie
Firma CAL-PER jest bezpośrednim importerem chemii z Niemiec m.in. proszków Persil, Ariel, Dash , płynów do płukania Lenor, Softlan, środków do zmywarki: Calgonit oraz Somat oraz wielu wielu innych produktów.
Wieksza liczba produktów z opisami oraz cenami jest dostępna na Allegro pod adresem:
http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=3301933
Wiele produktów które posiadamy wogóle nie jest wystawionych na Allegro,a jeśli czegoś nie mamy zgodnie ze strona "o mnie" jesteśmy w stanie w ciagu 7 (czasem 10 dni) sprowadzić dany produkt.
NA OSIEDLU PIASTOWSKIM ZAMÓWIENIA REALIZUJEMY W CIAGU 48H I DOSTARCZAMY JE
B E Z P Ł A T N I E
W razie pytań, watpliwości lub pomocy przy wybraniu odpowiedniego produktu prosze:
•pisac: e-mail: calper@vp.pl lub gg: 5835155
•dzwonić: 668-04-54-83 lub 691-48-27-82
Życzę udanych zakupów CAL-PER
WIELKA PROMOCJA W LUTYM !!
DO ZAMÓWIEŃ POWYŻEJ 50ZŁ DOKŁADAMY NIEMIECKĄ CZEKOLADĘ Z OKIENKIEM 100G
GRATIS !!
Oferta CP.rar
|
Pobierz Plik ściągnięto 1017 raz(y) 21,2 KB |
|
| Ostatnio zmieniony przez CAL-PER 12-02-2007, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
AsiaMaciek
** * * **

Poziom: 14
|
Wysłany: 11-02-2007
|

|
|
Reklamy są płatne !!! a ogłoszenia prosze zamieszczac na np.allegro |
|
|
|
 |
Administrator
..

Poziom: 4
|
Wysłany: 12-02-2007
|

|
|
Racja to troche przesada - dlatego scaliłem do jednego posta, przesunąłem do innego działu i wyrzuciłem krzykliwe formatowanie.
Fajnie, że dostarczają na terenie osiedla piastowskiego i jeszcze czekoladkę dają.
Jednak bardzo proszę nie nadużywać tego forum i możliwości jakie daje (pogrubienia wielka czcionka wyśrodkowanie, duża ilość postów o prawie tej samej treści) - lepiej pisać skromniej i tak sądze, że każdy przeczyta.
Jeśli o mnie chodzi - oby takich sklepów bylo na osiedlu jak najwięcej. Koniecznie spożywczy z dostawą do domu - ciepłe bułeczki z rana itp. :) |
_________________ W sprawie weryfikacji - najlepiej proszę zgłosić się do Piotra i zapisać do stowarzyszenia, wtedy weryfikacja jest natychmiastowa
http://piastowskie.osiedl...15775ebb99#3156
lub ew.
http://piastowskie.osiedl...anych-vt378.htm |
|
|
|
 |
CAL-PER
-

|
|

|
|
| AsiaMaciek napisał/a: | Reklamy są płatne !!! a ogłoszenia prosze zamieszczac na np.allegro |
Nie bardzo potrafie zrozumiec tego posta. Reklamy dziela sie na płatne i bezpłatne. Zakładając konto nie tym forum nie wyczytałem nigdzie informacji co do płatności za ogłoszenia wiec uznaje ze są one bezpłatne.
Co do allegro to na poczatku naszego ogłoszenia jest wyraźny link do Allegro gdzie prowadzimy swoja działalność od 2005 roku. |
|
|
|
 |
CAL-PER
-

|
|

|
|
| Administrator napisał/a: | Racja to troche przesada - dlatego scaliłem do jednego posta, przesunąłem do innego działu i wyrzuciłem krzykliwe formatowanie.
Fajnie, że dostarczają na terenie osiedla piastowskiego i jeszcze czekoladkę dają.
Jednak bardzo proszę nie nadużywać tego forum i możliwości jakie daje (pogrubienia wielka czcionka wyśrodkowanie, duża ilość postów o prawie tej samej treści) - lepiej pisać skromniej i tak sądze, że każdy przeczyta.
Jeśli o mnie chodzi - oby takich sklepów bylo na osiedlu jak najwięcej. Koniecznie spożywczy z dostawą do domu - ciepłe bułeczki z rana itp. :) |
Nie od dzis wiadomo ze ładny i przejrzysty układ strony powoduje jakby łatwiejsze czytanie przekazywanej treści dlatego chciałem uzyć kilku funkcji formatowania. Co do czcionki nie ma problemu moze byc zwykla ale bez centrowania tekstu to ogłoszenie traci troszek sens.
Nie jesteśmy tu po to zeby robic komus na złość tylko po to zeby osoby z osiedla Piastowskiego nie musialy wstawac w niedziele (zazwyczaj wolna od pracy) o godzinie 9.00 rano i jechać na Niskie Łąki żeby kupic sobie płyn do płukania lub proszek.
3 tygodnie ogloszenie bylo w dziale sprzedam,kupie i nikomu to jakos nie przeszkadzalo, wrecz przeciwnie korzystało z niego wiele osob z osiedla.
Firma CAL-PER zajmuje sie sprzedaża detaliczna a nie specjalistyczną wiec zaszufladkowanie nas jako specjalistow (innych) jest troszke dziwne. |
|
|
|
 |
Administrator
..

Poziom: 4
|
|

|
|
Przyznaje, że dopiero niedawno zauważyłem formatowanie i wielkie litery. Co do zaklasyfikowania jako "specjalistów" to nie upieram się po prostu wydawało mi się, że prędzej do usług i fachowców niż do ogłoszeń - jednak Twoje ogłoszenie widnieje w obu kategoriach więc napewno na tym "przeniesieniu" nie straciłeś.
W przyszłości jeśli pojawi się więcej podobnych usług wymyśli się jakąś kategorie.
Póki co nie jest chyba źle.
Co do ogłoszeń komercyjnych zwłaszcza w dziale "fachowcy..." są oczywiście bezpłatne i mile widziane, zwłaszcze jeśli są przejrzyste, proste i naprawdę przydatne.
Trzeba jednak liczyć się, że ponieważ jest to forum, mogą być komentowane w różny sposób przez różnych ludzi. |
_________________ W sprawie weryfikacji - najlepiej proszę zgłosić się do Piotra i zapisać do stowarzyszenia, wtedy weryfikacja jest natychmiastowa
http://piastowskie.osiedl...15775ebb99#3156
lub ew.
http://piastowskie.osiedl...anych-vt378.htm |
|
|
|
 |
CAL-PER
-

|
|

|
|
| Administrator napisał/a: | Przyznaje, że dopiero niedawno zauważyłem formatowanie i wielkie litery. Co do zaklasyfikowania jako "specjalistów" to nie upieram się po prostu wydawało mi się, że prędzej do usług i fachowców niż do ogłoszeń - jednak Twoje ogłoszenie widnieje w obu kategoriach więc napewno na tym "przeniesieniu" nie straciłeś.
W przyszłości jeśli pojawi się więcej podobnych usług wymyśli się jakąś kategorie.
Póki co nie jest chyba źle.
Co do ogłoszeń komercyjnych zwłaszcza w dziale "fachowcy..." są oczywiście bezpłatne i mile widziane, zwłaszcze jeśli są przejrzyste, proste i naprawdę przydatne.
Trzeba jednak liczyć się, że ponieważ jest to forum, mogą być komentowane w różny sposób przez różnych ludzi. |
Myśle ze forma sprzedazy z dostawa do domu jest w dzisiejszych czasach bardzo przydatna zwlaszcza gdy nie ma sie zbyt duzo wolnego czasu o czym przekonalo sie juz wiele osob. Poza tym nie chcialbym prac w proszku ktory stoi co tydzien pol dnia w wilgoci (zwlaszcza w okresie jesienno-zimowym co ma miejsce na wielu giełdach) poniewaz zrobi sie z niego jedna wielka bezuzyteczna bryla. No ale coz sa i tacy ktorzy wyprawe na Niskie Łaki traktują jako niedzielny obowiazek. |
|
|
|
 |
AsiaMaciek
** * * **

Poziom: 14
|
|

|
|
nie mam nic do reklam i ogłoszeń ani do dostarczania do domu ciepłych bułeczek z rana...ale niech to przybiera estetyczną forme..jeśli ktoś ma to przeczytac to i tak to zrobi |
|
|
|
 |
CAL-PER
-

|
Wysłany: 10-03-2007
|

|
|
Została już uruchomiona nasza strona www na ktorej można obejrzeć oferowane przez nas produkty, złożyć zamówienie.
www.cal-per.pl |
|
|
|
 |
Doradca

..

Poziom: 3
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|