Przesunięty przez: Administrator 20-07-2009 |
Ceny usług remontowych |
| Autor |
Wiadomość |
muńka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Lip 2006 Posty: 513 Skąd: Wrocław
Poziom: 20
|
Wysłany: 02-06-2007 Ceny usług remontowych
|

|
|
Pytam o to tutaj, bo inne podfora są jakoś mniej chyba czytane ;)
Możecie podzielić się wiedzą na temat cen usług budowlanych? Nie chodzi mi o nazwy konkretnych firm, a o przykładowy cennik. Panele, deska barlinecka, glazura itd.
Za jakiś czas będę musiała negocjować ceny i chciałabym wiedzieć, w jakich rejonach kwoty mają się zaczynać lub kończyć.
Myślę, że ten wątek wszystkim się przyda :) |
| Ostatnio zmieniony przez muńka 03-06-2007, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
AsiaMaciek
** * * **

Poziom: 14
|
Wysłany: 02-06-2007
|

|
|
większość solidnych firm budowlanych pracuje ale nie w Polsce wiec ciężko z fachowcami co do cen polecam www.allegro.pl drzwi znajdziecie www.nowedrzwi.pl łazienki www.aquaspa.pl może ktoś jeszcze jakieś strony godne polecenia |
|
|
|
 |
muńka

|
Wysłany: 03-06-2007
|

|
|
| AsiaMaciek, no dzięki, ale mnie chodziło o robociznę raczej :) Wyposażenie każdy sobie jakoś w sklepach (czasem na promocjach nawet) wygrzebie wg upodobania. A ja potrzebuję przykładowych cen robocizny za położenie metra glazury, metra deski itd. Mam umówioną rozmowę z wykonawcami, ale będę musiała określić się cenowo - i tu mam problem, bo potrzebuję porównania. |
|
|
|
 |
AsiaMaciek
** * * **

Poziom: 14
|
Wysłany: 03-06-2007
|

|
|
ups... no masz racja muńka troszkę minelismy się z odpowiedzią i też chetnie dowiemy się ile i za co trzeba zpłacić |
|
|
|
 |
hubi
** * * **

Poziom: 15
|
Wysłany: 04-06-2007
|

|
|
JA mam umówionego wstepnie fachowca od płytek, bierze 40zł/m2.
pozdro |
|
|
|
 |
Rysiek
..

Poziom: 3
|
|

|
|
| Na stoisku z parkietami i panelami w Domarze na Braniborskiej oferują montaż zakupionych u nich paneli w cenie 40 zł/m2. W tym jest robocizna i wszystkie materiały wykończeniowe. Konkretnie chodziło o deskę barlinecką. |
| Ostatnio zmieniony przez Rysiek 04-06-2007, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
muńka

|
|

|
|
| My się póki co dowiedzieliśmy, że średnia cena położenia metra deski barlineckiej to 20 zł (tak jest też w Castoramie), kafelek na podłodze to 40-60 zł (niezły przeskok), malowanie scian - 8zł. Ceny bez materiałów. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|