| Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom
|
|
Czy wie może ktoś.....? |
| Autor |
Wiadomość |
Joshua79

Poziom: 9
|
Wysłany: 15-07-2011 Czy wie może ktoś.....?
|

|
|
| jak skontaktować się z osobą odpowiedzialną za instalację antenową w mieszkaniach. Na klatce brak numeru. Są duże straty na kablu i UPC nie może podłączyć internetu, a nie mogą grzebać w ścianach (tak twierdzą). |
_________________ Ludu pracujący! Buduj się!...sam
podpisano: Zmora inspektora. |
|
|
|
 |
CzEsTeR
..

Poziom: 4
|
Wysłany: 15-07-2011
|

|
|
Zadzwon do kochanego MD, on powinien miec wszystkie numery |
|
|
|
 |
Joshua79

Poziom: 9
|
Wysłany: 18-07-2011
|

|
|
| Dzwoniłem, podali nr do tego kto montował okablowanie, a tenże rzekł że a owszem montował, ale ma to gdzieś i nie będzie grzebał w ścianach bo się boi.... |
_________________ Ludu pracujący! Buduj się!...sam
podpisano: Zmora inspektora. |
|
|
|
 |
anialandia
**

Poziom: 8
|
Wysłany: 18-07-2011
|

|
|
| Jak to nie mogą grzebać w ścianach? Tu http://piastowskie.osiedl...m?highlight=upc jakoś grzebali. Jeśli jakiś kabel już jest, to znaczy, że kanał w ścianie jest drożny. Żaden problem przeciagnąć więc nowy kabel. Ja mam drut przeciągniety od tego pana i monter UPC powiedział, że siła syganłu jest nawet lekko za wysoka, ale nie będzie jej tłumił bo moge mieć padake z HD. Ważne jest, aby UPC dało swoje gniazdko, które tłumi kanał zwrotny z analoga. Wprowadza to zakłucenia do sieci. I trzeba sprawdzić podłączenie na klatce. U mnie były problemy z telewizją cyfrową UPC. Wystarczyło porządnie dokręcić kabel na klatce i problem znikł. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|