| Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom
|
|
DROGIE KARTECZKI PARKINGOWE |
| Autor |
Wiadomość |
lanvin
...

Poziom: 5
|
Wysłany: 15-11-2009 DROGIE KARTECZKI PARKINGOWE
|

|
|
Witam!
Pewnie nie jednumu/nie jednej z was ochroniaż włożył karteczkę za wycieraczkę ws parkowania w miejscach wyznaczonych.Kartki pewnie wrzucają w nasze koszta a lepiej w końcu było by zrobić porządek na parkingu.
Chyba, że ktoś ma inny pogląd na ten problem...? |
|
|
|
 |
Łukasz
**

Poziom: 8
|
Wysłany: 16-11-2009
|

|
|
Załamał mnie ostatnio gościu, który zaparkował białym mercedesem kombi koło koszy na śmieci.
Normalnie burak bez głowy |
| Ostatnio zmieniony przez Łukasz 16-11-2009, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mumin
** * * **

Poziom: 15
|
Wysłany: 16-11-2009
|

|
|
Wcześniej ten sam zaparkował na trawniku (a właściwie jego marnych resztkach) koło trafo, jak go spytałem, dlaczego parkuje na trawniku, jak obok są miejsca wolne (były co najmniej 3), to mi odpowiedział: "A co to jest k.... trawnik? żeby mi tu k..... psy srały? Tu ma samochód stać, a nie pies srać".
To wszystko na temat poziomu intelektualnego i kulturalnego naszego sąsiada z białego mercedesa. |
|
|
|
 |
lanvin
...

Poziom: 5
|
Wysłany: 01-12-2009
|

|
|
ten z białego to burak parkować nie umie.
ale BURAKÓW nie brakuje |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|