Przesunięty przez: Administrator 20-07-2009 |
dziś dostałam klucze :-) |
| Autor |
Wiadomość |
anialandia
**

Poziom: 8
|
Wysłany: 24-01-2007 dziś dostałam klucze :-)
|

|
|
po 7,5 miesiącach opóźnienia wreszcie dostaliśmy klucze do naszego mieszkanka |
| Ostatnio zmieniony przez anialandia 24-01-2007, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
allah [Usunięty]
Poziom: 4
|
Wysłany: 24-01-2007
|

|
|
Allah akbar!
Gratuluje!
ja jestem etap IVa, ciekawe ile w moim przypadku będzie opóźnienia...
były jakieś problemy przy odbiorze mieszkania? (czytaj usterki)
słyszałem, że jest problem z wyciszeniem ścian - nie zawsze jest dobrze zamontowana ta błona wyciszająca |
|
|
|
 |
AsiaMaciek
** * * **

Poziom: 14
|
|

|
|
Gratulacje że wkońcu udało się odebrać klucze..... my tez czekamy aż nasze wybuduja a dziś zaatakowała zima wiec budowa zapewnie stanie w miejscu.sądzę że bedzie tez kilka miesiecy opóżnienia w naszym etapie IVB... |
|
|
|
 |
AsiaMaciek
** * * **

Poziom: 14
|
|

|
|
Gratulacje że wkońcu udało się odebrać klucze..... my tez czekamy aż nasze wybuduja a dziś zaatakowała zima wiec budowa zapewnie stanie w miejscu.sądzę że bedzie tez kilka miesiecy opóżnienia w naszym etapie IVB... |
|
|
|
 |
hubi
** * * **

Poziom: 15
|
Wysłany: 25-01-2007
|

|
|
| Co do etapu IVB nie macie się co martwić, z tego co wiem budowa jest dalej posunięta niz planowano, gorzej z etapem IVA, w którym to kupiłem mieszkanie, raczej nie ma szans na oddanie w terminie tj. sierpeiń , narazie mówia (od listopada) o opóźnieniu około 1 miesiąca ale widząc budowę nie chce mi sie wierzyć, na oko oceniam na jakieś 2-3 miechy spóźnienia., Nic zobaczymy jak to dalej pójdzie mam nadzieję ze zima tak jak nagle przyszła tak nagle ustapi i na koniec miesiąca znowu ruszą pełna para z budową. :) |
|
|
|
 |
Analityk
.

Zamieszkały: kromera 59
Poziom: 2
|
Wysłany: 25-01-2007
|

|
|
Budynek C etapu IVB, to faktycznie jest do przodu, w porównaniu z innymi, ale jeśli
chodzi o D, to tam niewiele wystaje z ziemi...
Oby tego- i przyszłoroczna zima krótką była |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|