Przesunięty przez: Administrator 20-07-2009 |
EnergiaPro - podpisanie umowy i montaż liczników prądu |
| Autor |
Wiadomość |
SilentBob
..

Poziom: 4
|
Wysłany: 22-11-2007
|

|
|
| Pani z Geo mówiła, ze podpisywać mozna od wczoraj i ze dzis juz zakladano liczniki. |
|
|
|
 |
gural

Poziom: 9
|
|

|
|
Informacja pewna, umowy można podpisywać od dziś, czyli 22.11.
Geo także się chyba postarało (dogadało z EnergiaPro) o szybsze podłączenie końcowych liczników. Dziś podpisałem umowę jutro mam podpięcie licznika.
A nikt nie pisze na forum bo znowu "ktoś" popsuł i forum przez jakiś czas nie działało, ale już działa ;)
Teraz zaczną sie problemu jaki kolor płytek wybać :)
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
tytus
..

|
|

|
|
| No to juz nie bede pisal po raz trzeci ze informacja jest pewna ;). |
|
|
|
 |
PawelMagda
..

|
|

|
|
Forum nie działało chyba 2 dni, tzn. można było wejść na podstrony ale nie stronę główną.
A umowy można było podpisywać od poniedziałku według informacji z GEO (rozmowa telefoniczna) ja dziś podpisuje. |
|
|
|
 |
muńka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Lip 2006 Posty: 513 Skąd: Wrocław
Poziom: 20
|
|

|
|
Nam dziś prąd podłączyli.
I wreszcie są ciepłe kaloryfery. |
| Ostatnio zmieniony przez muńka 22-11-2007, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
hubi
** * * **

Poziom: 15
|
Wysłany: 23-11-2007
|

|
|
No witam po przerwie związanej z awaria forum.
Tak jak wszyscy pisza umowy mozna juz podpisywac nawet od 21 a nie jak podaje geo od 22 ja podpisałem 21 i juz na drugi dzień miałem zalozony licznik choc z problemami, ale sie udało,
W naszym budynku byly źle oznaczone miejsca na liczniki dla poszczególnych mieszkań np. pod 7 były kable od mieszkania 16 itd.. ciekawe jak będa przychodziły rachunki :) Ale wszystko skonczyło sie dobrze |
|
|
|
 |
GW
Całkiem nowy
Poziom: 1
|
|

|
|
Witam wszystkich
Jakie papiery potrzebuje miec przy sobie zeby podpisac umowe z EnergiaPro i gdzie to sie odbywa(czy to przy Powstancow Sl.???).Bylbym wdzieczny za jakies wskazowki!Dzieki i pozdrawiam |
|
|
|
 |
Michal
..

Poziom: 3
|
|

|
|
Gw, wystarczy zaświadczenie od GEO dla EnergiaPro oraz dowód osobisty właściciela, na tych papierach są wszelkie dane na podstawie których wypełniasz formularz (babka potem poprawia)
ja podpisywałem na trzebnickiej (6 stanowisk, mała kolejka) wczoraj po 16, rano o 9:15 miałem prąd. |
|
|
|
 |
gural

Poziom: 9
|
|

|
|
co do tego poprawiania przez babkę to jest różnie, ja trafiłem na taką jędzę co wyliczyla mi czego brakuje na umowie i kazała wyjść na korytarz poprawić, gdyż tam jest wzór.
to była jędza z pod okna :)
poźniej podszedłem do innej i rzeczywiście nie było najmnijeszych problemów uzupełniałem co miałem źle przy niej i nie robiła jakis problemów z tego powodu. Aż miło było powiedzieć dziękuję na odchodne. Polecam ... pani siedziała zaraz przy drzwiach po lewej odwrócona plecami do drzwi (nie pamietam nr stanowiska.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
tymek

Poziom: 10
|
Wysłany: 24-11-2007
|

|
|
Jak jestescie malzenstwem i nie jestescie razem przy podpisywaniu musisz miec:
- podpis na Umowie
- dowod osobisty twoj i wspolmalzonka
Jezeli na umowie nie ma podpisu to trzeba miec upowaznienie do reprezentowania wystawione przez wspolmalzonka na Ciebie,
Ja .... legitymujacy/a sie dowodem osobistym nr .... (dalsze informacje) upowazniam .... nr dow. .... (dalsze dane adres, ) do repreentoawnia mnie w celu zawarcia umowy na dostarczanie energii elektrycznej z EnergiaPro
Podpis
nie mialem tego, na szczescie Pani byla mila i pozwolila na przeslanie tego faksem |
_________________ Tymek |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|