| Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom
|
|
FRYZJER na OSIEDLU |
| Autor |
Wiadomość |
sasha
-

Poziom: 1
|
Wysłany: 18-09-2011 FRYZJER na OSIEDLU
|

|
|
Witam,
czy korzystał ktoś z usług pracowni fryzjersko-kosmetycznej na naszym osiedlu? Chodzi mi głównie o usługi fryzjerskie. Ceny są niskie - co przemawia za, ale jak wrażenia? |
_________________ Sasha |
|
|
|
 |
msiu
.

Poziom: 2
|
Wysłany: 18-09-2011
|

|
|
| Moim meskim zdaniem fryzjer jest okej, piękna chodzila tam pare razy scinac grzywke na nic wiecej sie nie porwala z tego co pamietam. Minusem zakladu jest ciagla niedostepnosc wolnych terminow i dosc opryskliwe panie fryzjerki ktore mnie osobiscie dosc skutecznie zrazily ostatnio do tego zakladu. |
|
|
|
 |
lordpablo
..

Poziom: 4
|
|

|
|
Blondyna fajnie ścina
Czarna jest marna
p.s. przesadziłem z tą czarną, nie ścina tak źle, ale blondyna lepiej i ją polecam |
| Ostatnio zmieniony przez lordpablo 18-09-2011, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
sasha
-

Poziom: 1
|
|

|
|
| A jak z koloryzacją? Nie zepsują nic? |
_________________ Sasha |
|
|
|
 |
muńka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Lip 2006 Posty: 513 Skąd: Wrocław
Poziom: 20
|
Wysłany: 25-10-2011
|

|
|
| Ja tam chodzę żeby podcinać końcówki i ewentualnie nakręcić włosy na wałki. Nie ryzykowałabym z czymś "większym". Nie potrafią dobrze prostować włosów, robią to prostownicą zamiast szczotką (prostownicą to sobie mogę sama w domu, bez dodatkowych opłat). I koniecznie trzeba iść do właścicielki (blondynki). |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|