| Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom
|
|
Fryzjer |
| Autor |
Wiadomość |
kurczaki

Poziom: 9
|
Wysłany: 30-12-2008 Fryzjer
|

|
|
Stanowczo odradzam zakład fryzjerski na placu Kromera między Alior bankiem a kwiaciarnia, u Kasi.
Czekam 20 minut bez sensu, bo zapisano mnie na konkretna godzine (opiekunka do dziecka przyszla na określony czas), a fryzjerka-wlascielka ani me ani be. Zwrocilam jej uwage, ze juz jest po czasie i........... pani się, delikatnie mowiac, zdenerwowala! W rezultacie powiedziala, ze jak mi sie cos nie podoba, to moge isc, "a w zasadzie to ja juz nie mam ochoty na to farbowanie", zdjela mi peleryne i wynocha. No ratunku, chyba kryzys nie jest az tak dotkliwy, skoro ludzie moga sobie pozwolic na takie zachowanie. W zasadzie powinnismy sie cieszyc........ |
|
|
|
 |
monim
**

Poziom: 8
|
Wysłany: 31-12-2008
|

|
|
ehh niesamowite, pytanie czy to była kierowniczka czy pracowniczka?
Niedawno spotkałem się z ciekawą sytuacją w kręgielni, zażądałem wydania paragonu pracownik powiedział, że innym razem, gdyż coś tam nie działa, podałem swoje dane i poprosiłem aby czekała na mnie faktura.
Przychodze tym innym razem, nic na mnie nie czeka. Kierownik na mnie niemal krzyczy, że on pytał pracownika i nigdy czegoś takiego nie było i nic nie dostane!
Czasem mam wrażenie, że jeszcze jesteśmy w PRL'u.
Nic na słowo trzeba brać wszystko na piśmie, tą opinie fryzjerki również by się tak przydało ;> |
| Ostatnio zmieniony przez monim 31-12-2008, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|