Przesunięty przez: Administrator 09-10-2007 |
Geo jeszcze sprzedaje mieszkania z IVB - ceny od 330 tys!! |
| Autor |
Wiadomość |
Zbychu [Usunięty]
Poziom: 4
|
Wysłany: 26-11-2006 Geo jeszcze sprzedaje mieszkania z IVB - ceny od 330 tys!!
|

|
|
http://www.geogrupa.pl/mi...na_od=&cena_do=
330tys za marne 46m2
to teraz kredyt moga brac tylko ludzie mogacy placic 2-4 tys raty miesiecznej
a przy okazji - slyszeliscie ze jakis robotnik zginal na budowie? spadl niefortunnie - tylko w ktorym miejscu?
pewnie to tez przyczyni sie do przeciagniecia terminu
noi swiadomosc ze cos takiego sie tam stalo |
|
|
|
 |
muńka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Lip 2006 Posty: 513 Skąd: Wrocław
Poziom: 20
|
Wysłany: 27-11-2006 Re: Geo jeszcze sprzedaje mieszkania z IVB - ceny od 330 tys
|

|
|
| Zbychu napisał/a: | a przy okazji - slyszeliscie ze jakis robotnik zginal na budowie? spadl niefortunnie - tylko w ktorym miejscu?
pewnie to tez przyczyni sie do przeciagniecia terminu
noi swiadomosc ze cos takiego sie tam stalo |
Ponoć zginął na budowie III etapu, choć pewna nie jestem.
Nie wiem, ja zawsze rozpatruję takie sprawy nie pod względem własnego zysku, ale zważam na to, że zginął CZŁOWIEK, nie tylko robotnik. |
|
|
|
 |
Nim [Usunięty]
|
Wysłany: 27-11-2006 Re: Geo jeszcze sprzedaje mieszkania z IVB - ceny od 330 tys
|

|
|
| Zbychu napisał/a: | http://www.geogrupa.pl/mieszkania/?id=1&lokalizacja=40&pow_od=&pow_do=&pokoje=all&cena_od=&cena_do=
|
Chore te ceny!!
za 300tys można mieć dom na kiełczowie - 15min samochodem do centrum wrocławia... a trasa wkrótce bedzie dużo lepsza
A co do wypadku to rzeczywiście - świadomość, że wydarzył się tam taki dramat będzie niestety towarzyszyć niektórym |
|
|
|
 |
wembley
...

Zamieszkały: Wrocław
Poziom: 5
|
Wysłany: 12-11-2007
|

|
|
Co do pechowca. Idąc w stronę ul.Grudziądzkiej i przechodząc przez furtkę, odbijasz w ścieżkę prowadzącą na działki. Widać bok bloku. Wypadł z 3 piętra na twarde podłoże.
Za dużo o 1 piwko wypił i wypadł z otworu okiennego. Ilekroć tamtędy przechodzę to myślę,
czy biega po mieszkaniu gospodarzy.
Ale lepszy fakt. Na miejscu bloku , budowanego w tej chwili wzdłuż działek, stała kiedyś kotłownia należąca do hoteliku, który stał obok. No i kiedyś palacz sprowadził jakąs panne, poćwiartował ją i spalił. Na szczęście go dorwali...( w razie wątpliwości w prawdziwość historii zapytajcie ludzi z Grudziądzkiej...) |
|
|
|
 |
lukasz
Gość
|
Wysłany: 14-11-2007
|

|
|
UWAGA !!!!!
Mieszkania budowane przez firmę Budopol to najwiękrza kaszana jaką widziałem !!!!
Tak budowano za komuny !!! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|