| Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom
|
R
|
INTEGRAL - Meble na zamówienie |
| Autor |
Wiadomość |
adi [Usunięty]
Poziom: 4
|
Wysłany: 11-02-2007 INTEGRAL - Meble na zamówienie
|

|
|
Integral - meble na zamówienie w dobrej cenie.
W książce telefonicznej znajdziesz numer.
Integral działa we Wrocławiu. Kontkat: madziarab@onet.eu |
|
|
|
 |
Eiva79

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 08 Lis 2006 Posty: 150
Poziom: 11
|
Wysłany: 11-02-2007
|

|
|
Witam, czy istnieje strona www, gdzie moglibysmy zobaczyc, co firma oferuje?
Pozdrawiam |
_________________ Bez ryzyka nie ma życia... |
|
|
|
 |
AsiaMaciek
** * * **

Poziom: 14
|
|
|
|
 |
be_acia
Gość
|
Wysłany: 31-03-2009 meble na zamówienie do kuchni na krzywoustego "kamil&qu
|

|
|
| Witam, czy jest ktoś kto mógłby podzielić się opinią na temat sklepu meblowego 'Kamil" na Psim Polu, który mieści się w budynku po kinie Fama przy ul. Krzywoustego. Bardzo proszę o info, czy warto tam zamówić meble kuchenne, jakie jest wykonanie i jakie podejście do klienta. Bardzo będę wdzięczna za info. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Miculak
Gość
|
Wysłany: 27-04-2009
|

|
|
| Ja zamówiłam meble w sklepie, który mieści się w kinie Fama i nie polecam nikomu. Czas oczekiwania to niby 30 dni, ale w rzeczywistości trzeba czekać dłużej i to jeszcze trzeba się upominać o swoje. Jest tyle firm meblowych, że drugi raz wybiorę na pewno inną. A co do ceny, to aż tak tanio to nie jest. |
|
|
|
 |
berta_30
Całkiem nowy
Poziom: 1
|
Wysłany: 28-10-2010
|

|
|
| Tez szukałam długo mebli ale firma jest pod nosem na psim polu koło BRW nazywa się Armandi zleciłam im jakiś czas temu wykonanie mebli do kuchni jestem zadowolona a czas oczekiwania chyba jak wszędzie 30 dni ale z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę, numer do nich 512 232 232 |
| Ostatnio zmieniony przez berta_30 28-10-2010, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Doradca

..

Poziom: 3
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|