|
KLATKA 61 - IMPREZY NA I PIĘTRZE |
| Autor |
Wiadomość |
user123
Nowy

Poziom: 1
|
Wysłany: 04-10-2009 KLATKA 61 - IMPREZY NA I PIĘTRZE
|

|
|
Witam;
Chciałabym poruszyć temat głośnych imprez organizowanych przez lokatorów mieszkania na I piętrze (klatka nr 61). Pomimo naszych reakcji (m.in. wezwanie policji), hałasowanie do późna w nocy często się powtarza. Teraz zastanawiam się nad zawiadomieniem Major Domusa i zebraniem podpisów pod żądaniem usunięcia najemców z tamtego mieszkania. Czy ktoś już zgłaszał ten problem administratorowi lub interweniował w inny sposób?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Marta i Mariusz

Poziom: 11
|
Wysłany: 04-10-2009
|

|
|
| ktory to nr. mieszkania w tej bramie ??? |
|
|
|
 |
user123
Nowy

|
Wysłany: 04-10-2009
|

|
|
| I piętro, drzwi na końcu korytarza na prawo od schodów (chyba 7). |
|
|
|
 |
jahro
**

Zamieszkały: Etap III
Poziom: 6
|
Wysłany: 07-10-2009 Re: KLATKA 61 - IMPREZY NA I PIĘTRZE
|

|
|
| user123 napisał/a: | | Pomimo naszych reakcji (m.in. wezwanie policji), hałasowanie do późna w nocy często się powtarza. |
A zgłaszając powiedziałeś, że chcesz ukarania imprezowiczów?
Dostaną mandat 200PLN.
Jedyna "niedogodność" to że będziesz musiał poczekać na policję i potwierdzić im najpierw że chcesz żeby ukarać ich mandatem.
Jak się to powtórzy ... to jeszcze raz to samo :D |
|
|
|
 |
user123
Nowy

|
Wysłany: 07-10-2009
|

|
|
Hm, dobrze wiedzieć:) Myślałam, że przyznanie mandatu zależy tylko od policjantów.
Zastanawia mnie, dlaczego nikt z pozostałych mieszkańców klatki nie protestuje. Z bezpośrednich rozmów wiem, że dla sąsiadów zachowanie "balangowiczów" jest też uciążliwe, jednak nikt nic nie robi! A przecież ludzie żyją o wiele bliżej tego hałasu, niż ja. |
|
|
|
 |
Joshua79
**

Poziom: 8
|
Wysłany: 07-10-2009
|

|
|
| Bo są leniwi i tchórzliwi, tylko czekają aż ktoś inny za nich zareaguje i wystawi kark. Żałosne. |
_________________ Ludu pracujący! Buduj się!...sam
podpisano: Zmora inspektora. |
| Ostatnio zmieniony przez Joshua79 07-10-2009, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
lanvin
..

Poziom: 3
|
Wysłany: 10-10-2009
|

|
|
| je...ć ich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dokładnie.Przeszkadzają nawet sąsiednim blokom.Wczoraj znowu impra była.Policja jak najbardziej.W ostateczności można zebrać te podpisy |
|
|
|
 |
lanvin
..

Poziom: 3
|
Wysłany: 10-10-2009
|

|
|
| j...ć ich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dokładnie.Przeszkadzają nawet sąsiednim blokom.Wczoraj znowu impra była.Policja jak najbardziej.W ostateczności można zebrać te podpisy |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|