Przesunięty przez: muńka 24-06-2008 |
Klucze do mieszkań |
| Autor |
Wiadomość |
MM
..

Poziom: 3
|
Wysłany: 01-10-2007 Klucze do mieszkań
|

|
|
Mam problem z kluczami - mógłby ktoś napisać ile jest małych kluczy i dużych (z dolnego i z górnego zamka) ?
W dniu odbioru robotnicy wzieli jeden aby mogli dokonać poprawek, jednak teraz mówią, że klucza nie wzieli.
Nie wiem ile ich było niestety.
Przy okazji - macie może jakieś namiary gdzie można w miare tanio wymienić wkładki do zamka? |
|
|
|
 |
hubi
** * * **

Poziom: 15
|
Wysłany: 02-10-2007
|

|
|
o ile sie nie myle to ja dostałem 3 klucze do gornego zamka, i 5 do dolnego
co do wymiany wkładek nie mam zielonego pojecia.
Pozdro |
|
|
|
 |
Joshua79

Poziom: 9
|
|

|
|
| Podzielę się refleksjami. Jestem z III etapu, odebrane m w zeszłym roku. Były 3 od górnego zamka, 3 od dolnego, od drzwi wejściowych do klatki i tych wenątrz klatki, od skrzynki i od zaworu na klatce. Radzę wymienić zamek (conajmniej jeden) w drzwiach. U nas robotnicy mieli magazyn i toalete wiec kto z nich chcial to sobie juz dorobił. Warto o tym pomyśleć by nie doszło do takich absurdalnych sytuacji jak u nas, że spałem sobie smacznie pierwszej nocy i obudziło mnie spłukiwanie wody w toalecie, a moim oczom ukazał się "zrelaksowany" stróż... pozostawie bez komentarza. Pozdrawiam. |
_________________ Ludu pracujący! Buduj się!...sam
podpisano: Zmora inspektora. |
|
|
|
 |
hubi
** * * **

Poziom: 15
|
|

|
|
No nie zazdroszcze takich przeżyć, można na zawał ześć, ale ja mam nawet lepszy numer, po odebraniu mieszkania przyjechałem do swojego mieszkania późnym popołudniem, wyglądam przez okno od kuchni i co widzę .... Jakiś facet wystawia gołą dupe i sra sobie tuz przy bramie od działek tam gdZie jest ten brzydki budynek smarownia, a jak mnie zobaczył to nawet sie nie speszył tylko zaczął się śmiać. Dodam że było mnustwo ludzi na budowie i było pełno ludzi w około. Mam nadzieję że sie to już nie powtórzy i jak zrobią droge to usuną ten śmietnik co tam jest
Pozdro |
| Ostatnio zmieniony przez hubi 02-10-2007, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
muńka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Lip 2006 Posty: 513 Skąd: Wrocław
Poziom: 20
|
Wysłany: 06-10-2007 Re: Klucze do mieszkań
|

|
|
| MM napisał/a: | | Przy okazji - macie może jakieś namiary gdzie można w miare tanio wymienić wkładki do zamka? |
Oto cała instrukcja:
Bierzesz śrubokręt (krzyżak), otwierasz drzwi i wykręcasz wkładkę z jednego z zamków. Bierzesz wkładkę ze zobą, idziesz do Castoramy i pokazujesz ją któremuś z pracowników - mówisz, że chcesz "wkładkę do zamka z atestem" takiego typu, jaki trzymasz w dłoni :) Kupujesz, wsadzasz w miejsce starej wkładki i przykręcasz. Koszt całkiem porządnej wkładki to 60-70 zł. Jestem pewna, że sobie poradzisz :) |
| Ostatnio zmieniony przez muńka 06-10-2007, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
MM
..

Poziom: 3
|
Wysłany: 08-10-2007 Re: Klucze do mieszkań
|

|
|
| muńka napisał/a: |
Kupujesz, wsadzasz w miejsce starej wkładki i przykręcasz. Koszt całkiem porządnej wkładki to 60-70 zł. Jestem pewna, że sobie poradzisz :) |
Dzięki :)
rozumiem, że na 99% w castoramie mają takie? |
|
|
|
 |
muńka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Lip 2006 Posty: 513 Skąd: Wrocław
Poziom: 20
|
Wysłany: 08-10-2007 Re: Klucze do mieszkań
|

|
|
| MM napisał/a: | | rozumiem, że na 99% w castoramie mają takie? |
Tak, mają takie zwykłe i z atestem - w witrynie szklanej :) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|