| Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom
|
|
Kod do domofonu - otwieranie drzwi. |
| Autor |
Wiadomość |
bogdan89
.

Poziom: 2
|
Wysłany: 04-10-2008 Kod do domofonu - otwieranie drzwi.
|

|
|
Witam,
Możecie mi powiedzieć czy jest możliwość otwierania drzwi wejściowych do klatki kodem na klawiaturze domofonu?
Denerwuje mnie to że, jeśli np. niosę jakieś torby czy cokolwiek i trzeba sięgać do kieszeni po klucze... Jeśli się da, proszę o wskazówki, oczywiście nie na forum, tylko na PW.
Z góry dziękuję ;) |
| Ostatnio zmieniony przez bogdan89 19-06-2010, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
sapro
..

Zamieszkały: Wrocław
Poziom: 4
|
Wysłany: 06-10-2008
|

|
|
Witam. Musisz zadzwonić do Major Domus i tam powinni Ci udzielić informacji. Przynajmniej ja tak zrobiłem jak chodziło o moją klatkę.
Poza tym bardzo zdziwił mnie wtedy fakt, że taki kod może uzyskać każdy kto do nich zadzwoni:/ Wystarczyło, że podałem numer klatki i mieszkania a Pani grzecznie podała mi kod nie pytając nawet o dane osobowe:/ Także wszelkie dyskusje na temat zamykania drzwi wejściowych w tym momencie stają się bezsensowne skoro każdy tak naprawdę przy odrobinie "wysiłku" może je otworzyć i poczucie bezpieczeństwa spada niemal do zera. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|