| Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom
|
|
Latające szkło |
| Autor |
Wiadomość |
Mumin
** * * **

Poziom: 15
|
Wysłany: 29-06-2010 Latające szkło
|

|
|
| Czy ktoś wie, co za debil rzucał butelkami w samochody pomiędzy blokami B i C???? |
|
|
|
 |
Łukasz
**

Poziom: 8
|
Wysłany: 29-06-2010
|

|
|
też sie nad tym zastanawiałem - jak zawył alarm wyskoczyłem na balkon ale nikogo nie widziałem, poza tym było cicho - brak odgłosów imprezy albo rozmów...
Dziwne |
|
|
|
 |
Mumin
** * * **

Poziom: 15
|
|

|
|
To w uzupełnieniu: grubo po północy poleciało po raz pierwszy, nikogo nie było widać, później co kilkanaście minut coś leciało. Oberwała czerwona meganka (alarm) i wcześniej jakiś inny samochód.
W sumie poleciało około 5 butelek (słoików lub czegoś innego).
Zastanawiam się jakim trzeba być poj...anym idiotą, żeby rzucać czymś w samochody na parkingu. |
|
|
|
 |
Łukasz
**

Poziom: 8
|
|

|
|
dziwna sprawa - tego jeszcze na naszym osiedlu nie "grali"
studenci pewno mają wynajęcie do końca czerwca i na koniec postanowili się zemścić na kimś...
To taka luźna hipoteza |
|
|
|
 |
Joshua79

Poziom: 9
|
|

|
|
Ja tam się nie dziwię, z rzadka ktokolwiek reaguje na to stado pawianów więc pozwalają sobie na coraz więcej. Darcie pijackich gęb wkomponowało się w akustyczny krajobraz osiedla niemalże jak odgłosy przejeżdżających regularnie przez Karłowice pociągów.
Pseudo ochrona jest tak samo skuteczna jac Tic Taci na sra...ę.
| Mumin napisał/a: | | Zastanawiam się jakim trzeba być poj...anym idiotą, żeby rzucać czymś w samochody na parkingu |
Raz czy drugi rzucić studentem między samochody i spokój jak makiem zasiał. |
_________________ Ludu pracujący! Buduj się!...sam
podpisano: Zmora inspektora. |
| Ostatnio zmieniony przez Joshua79 29-06-2010, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|