| Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom
|
|
Naprawa usterek |
| Autor |
Wiadomość |
Rysiek
..

Poziom: 3
|
Wysłany: 01-07-2008 Naprawa usterek
|

|
|
Witam,
Nie zamieszkałem jeszcze w swoim mieszkaniu, dlatego dopiero teraz odkryłem, że nie mam prądu w dwóch gniazdkach. Do kogo teraz można zgłaszać takie usterki? Czy możecie podać nazwisko i ew. telefon?
Pozdrawiam
Rysiek |
|
|
|
 |
Terkot
** **

Poziom: 12
|
Wysłany: 01-07-2008
|

|
|
pisemnie,
do GEO we Wrocławiu
sprawdź też, czy użytkując umywalkę, zlew itp nie zalewasz sąsiada z dołu - to też podobno częsta fuszerka na tym osiedlu;
no i chyba już legendarny ruraż TV i netu.
może jeszcze ciśnienie wody czy jest ok we wszystkich miejscach
partactwo jak się patrzy |
|
|
|
 |
leo

Poziom: 9
|
|

|
|
| Zadzwoń do GEO a tam rozmawiaj z p. Winiarskim. |
|
|
|
 |
AsiaMaciek
** * * **

Poziom: 14
|
|

|
|
| rysiek ... cała instalacja elektryczna w mieszkaniu jest szeregowo połączona , czyli jedno gł. dojście i rozejście na pozostałe kontakty sugeruje sprawdzić połączanie w kontaktach. na budowie jest jeszcze pan Irek i w razie problemów zgłosić to.. |
|
|
|
 |
anialandia
**

Poziom: 8
|
Wysłany: 02-07-2008
|

|
|
| AsiaMaciek napisał/a: | | rysiek ... cała instalacja elektryczna w mieszkaniu jest szeregowo połączona , czyli jedno gł. dojście i rozejście na pozostałe kontakty sugeruje sprawdzić połączanie w kontaktach. na budowie jest jeszcze pan Irek i w razie problemów zgłosić to.. |
Zgadza się. Proponuje jeszcze sprawdzić podłączenia kabli do bezpieczników. u mnie jeden nie był przykrecony i nie mialem prądu w gniazdku łazienkowym. warto tez sprawdzić za pomocą długiego kabla i miernika czy uziemienie nie ma przerwy w "szeregu". Bo co nas zabije to nie wzmocni. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|