| Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom
|
R
|
niania dla Twojego dziecka |
| Autor |
Wiadomość |
Kaja Jaxa
Całkiem nowy
Poziom: 1
|
Wysłany: 07-03-2010 niania dla Twojego dziecka
|

|
|
Odpowiedzialna, kreatywna, otwarta, punktualna, zorganizowana i ciepła studentka poszukuje pracy dorywczej kilka razy w tygodniu. W zależności od godzin interesowałaby mnie również praca na pół etatu. Praca niani sprawia mi przyjemność, łatwo nawiązuję kontakt z dzieckiem. Uważam, że cierpliwość i konsekwencja jest bardzo istotna w procesie wychowawczym zarówno ze strony rodziców jak i niani zajmującej się podopiecznym. Podczas zabaw z dziećmi zwracam uwagę na to, co je interesuje i pomagam im w rozwijaniu własnych zainteresowań. Lubię i umiem gotować, więc przygotowanie posiłku nie będzie stanowiło dla mnie problemu. Jestem studentką 4 roku filologii czeskiej, jako filolog gwarantuję poprawność językową, co uważam za istotne, gdyż dzieci łatwo przejmują złe nawyki w mówieniu, a elokwencja ułatwia kontakty w późniejszym życiu dziecka.
Proszę o kontakt pod numerem: 668 504 606. |
|
|
|
 |
Doradca

..

Poziom: 3
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|