Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław
Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    StatystykiStatystyki
Szybka rejestracjaSzybka rejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Ochrona
Autor Wiadomość
tommy
-

Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 6/9
 66%
Wysłany: 17-01-2011   Ochrona

Zastanawiają mnie pracownicy ochrony - pod kogo oni podlegają czy pod zarządce czy pod firmę Juventus. Obecnie przy bramie głównej na pracuję na zmiane 3 ochroniarzy - dwóch starszych panów i kobieta w okularach i długich włosach.

Szczerze mówiąc jestem zaniepokojony pracą właśnie tej kobiety bo od dłuższego czasu ją obserwuję. Ciągłę towarzystkie spotkania w tym drewnianym kantorku, koleżanki, rodzina, faceci, itp. wiele razy spotkałem się z tym że jej towarzysze zostają u niej w budce gdzie siwo od dymu a ona idzie na obchód. Ja rozumiem że tego tupu praca nie jest zbyt skomplikowana i pogawędki się mogą zdarzyć ale nie to tego stopnia i za moje pieniądze. Kilka razy "kolega" pani ochroniarz czekał na nią w budce lub stojąc przy niej mierząc cwaniackim wzrokiem parkujących mieszkańców... ja czuje się nie komfortowo gdy na zmianie jest ta kobieta a mówiąc kolokwialnie wkurza mnie to. Zgłaszałem to do zarządcy ale oczywiście olał sprawę bo ponoć tylko ja to zauważam i nikomu więcej to nie przeszkdza ...

ale może gdyby zamiast pogaduszek i spotkań towarzyskich w czasie pracy wzieli się za pilnowanie parkingu może łatwiej byłoby znaleźć miejsce parkingowe mieszkańcom.

moni2
-

Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 5/9
 55%
Wysłany: 07-02-2011   Re: Ochrona

tommy napisał/a:
ale może gdyby zamiast pogaduszek i spotkań towarzyskich w czasie pracy wzieli się za pilnowanie parkingu może łatwiej byłoby znaleźć miejsce parkingowe mieszkańcom.

Jakie to ma znaczenie czy siedzi sama czyta i ogląda TV czy sobie z kims rozmawia...

To i tak nie ma żadnego sensu, płacimy im za naciskanie guzików... i tak kradną, a na interwencje na głośną imprezę nie chce im się iść, zdarza się, że po prostu pracownik nie przyjdzie...
i co my możemy? umowa jest taka, że nic... naciskają guziki jak w lost, a sensu w tym żadnego nie ma (w serialu chyba jakiś sens był;-)

Odpowiedz do tematu