Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław
Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    StatystykiStatystyki
Szybka rejestracjaSzybka rejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
okna-partacka robota i niezgodnie z projektem!!!!!!
Autor Wiadomość
Redi39
Całkiem nowy

Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 0/9
 0%
  Wysłany: 01-06-2008   okna-partacka robota i niezgodnie z projektem!!!!!!

niestety okna w naszym budynku to ostatnie badziewie i w dodatku tragicznie zamontowane i w wielu przypadkach niezgodnie z projektem!!!!!Radze wszystkim sprawdzic to e GEO...U mnie zgodnie z projektem powinno byc okno lewe a jest prawe ,niestety interwencje w Geo(ustne i pisemne) nic nie dały więc sprawa bedzie rozstrzygniąta w sądzie.To samo bylo z drzwiami wewnetrznymi do budynku klatka 59 ul.Kromera tylko ze o to widocznie dymilo wiecej osob i zmienili całe drzwi.Nie rozumiem postawy inspektora nadzoru pana W. który kryje błedy wykonawcy zamiast zmusic ich do naprawienia....o co tu chodzi,według niego wszystko jest dobrze i zawsze mówi że zgodnie z projektem a jak sie zacznie dokładnie sprawdzac i udowadniac mu ze mówi nieprawde to głupio sie tłumaczy.Radzę też sprawdzic instalację kanalizacyjną ,u mnie w łazience w rurze przykrytej wylewką był tzw przeciwspadek...na szczescie zorientowałem sie przed płytkami.NIE ODPUSZCZAJMY PARTACKIEJ ROBOTY;NIEKT NIE ROBIŁ TEGO ZA DARMO!!!!!!!!!POZDRAWIAM wszystkich sąsiadów!!!

leo 

Poziom: 9
HP: 0/193
 0%
MP: 92/92
 100%
EXP: 18/20
 90%
Wysłany: 01-06-2008   

To fakt partactwo widać na każdym kroku, a najgorsze że za to się płaci naprawdę kupę kasy.Generalnie widać że generalny wykonawca nie ma żadnej kontroli.Panu W. raczej na tym nie zależy tylko na szybkim przekazaniu mieszkaź a później to nie jego problem. Nie wierze żeby on nie widział tych wszystkich partactw.Kanalizacja u mnie tak samo miała przeciwspadek ale nie przepusciłem im tego chociaż próbowali to bagatelizować.Z oknami też im nie będzie łatwo. Mam jeszcze jedno spostrzeżenie odnośnie drzwi wejściowych do mieszkań. Niektórzy mają drzwi w okleinie na konstrukcji drewnianej a niektóre są na metalowej !? Ciekaw jestem dlaczego tak się dzieje skoro generalnie wszystkie powinny być takie same ???

Leo why
Gość
Poziom: 4
HP: 0/61
 0%
MP: 29/29
 100%
EXP: 1/11
 9%
Wysłany: 02-06-2008   

lepsze drewno czy metal?

Bosman