|
Pełnomocnictwo |
| Autor |
Wiadomość |
muńka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Lip 2006 Posty: 513 Skąd: Wrocław
Poziom: 20
|
Wysłany: 15-10-2010 Pełnomocnictwo
|

|
|
Czy Wy również dostaliście maila od Geo dotyczącego udzielenia im pełnomocnictwa?
I podpiszecie? |
|
|
|
 |
hubi
** * * **

Poziom: 15
|
Wysłany: 15-10-2010
|

|
|
| tak tez dostałem i też zastanawiam sie nad podpisaniem. |
|
|
|
 |
muńka

|
|

|
|
Nie podoba mi się, że to pełnomocnictwo jest bardzo szerokie...
"(...)pełnomocnictwa do występowania w moim imieniu przed właściwymi organami nadzoru budowlanego we wszelkich postępowaniach prowadzonych przez te organy w związku z inwestycją zespołu budynków mieszkalnych(...)"
"Pełnomocnik uprawniony jest (...) do udzielania dalszych pełnomocnictw."
No ale może ja jestem przewrażliwiona, bo Geo już wystarczająco namieszało. |
|
|
|
 |
Mumin
** * * **

Poziom: 15
|
|

|
|
| Takie pełnomocnictwo było też w aktach notarialnych. Problem polega na tym, że PINB je zignorował i w postępowaniu o zmianę projektu (zainstalowanie drzwi) uznał wszystkich właścicieli mieszkań za strony postępowania i do każdego wysyła zawiadomienia. PINB zrobił to z jednego prostego powodu. Będzie teraz wysyłał pisma nie do jednego podmiotu ale do kilkudziesięciu. Dzięki temu postępowanie będzie się ciągnęło w nieskończoność. W moim odczuciu to kolejna złośliwość PINBu, tak samo jak wzywanie nas do przedstawinia dokumentu potwierdzającego prawo do lokalu. |
| Ostatnio zmieniony przez Mumin 15-10-2010, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
muńka

|
|

|
|
| Skoro więc zakwestionowali tamto upoważnienie, zrobią to samo z tym. Będą się więc z Geo tak przepychać w nieskończoność, a w nas ciskać nowymi pismami. Choć ja niczego od PINBu nie dostałam. |
|
|
|
 |
Andrzej
..

Zamieszkały: klatka 55
Poziom: 4
|
Wysłany: 24-10-2010
|

|
|
| muńka napisał/a: | Nie podoba mi się, że to pełnomocnictwo jest bardzo szerokie...
"(...)pełnomocnictwa do występowania w moim imieniu przed właściwymi organami nadzoru budowlanego we wszelkich postępowaniach prowadzonych przez te organy w związku z inwestycją zespołu budynków mieszkalnych(...)"
"Pełnomocnik uprawniony jest (...) do udzielania dalszych pełnomocnictw."
No ale może ja jestem przewrażliwiona, bo Geo już wystarczająco namieszało. |
Mi też nie podoba się treść tego upoważnienia. A tak przy okazji: Mamy jakiś "wspólny front" w sprawie tych pełnomocnictw? |
_________________ Pozdrawiam, |
| Ostatnio zmieniony przez Andrzej 26-10-2010, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
muńka

|
Wysłany: 25-10-2010
|

|
|
| Pewnie stanie na tym, że się podpisze i już. Może lepiej nie opóźniać całej sprawy? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|