| Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom
|
|
Pismo od GEO |
| Autor |
Wiadomość |
muńka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Lip 2006 Posty: 513 Skąd: Wrocław
Poziom: 20
|
Wysłany: 02-01-2012 Pismo od GEO
|

|
|
Witam po dłuższej mojej nieobecności tutaj.
Czy ktoś z Was również dostał pismo od Geo z prośbą o ustosunkowanie się do decyzji Inspektoratu? My takie pismo dostaliśmy, niestety nie znam całej jego treści, bo pismo zostało odebrane przez moich teściów i dopiero za jakiś czas dostaniemy je zeskanowane. Pismo przyszło dzisiaj, wie ktoś coś więcej?
Pozdrawiam noworocznie! |
|
|
|
 |
Mumin
** * * **

Poziom: 15
|
Wysłany: 14-01-2012
|

|
|
| PINB wymyślił, żeżeby zatwierdzic projekt zamienny (zmiany wymagane przez Straz Pożarną), każdy włąściciel musi wyrazić na nie zgodę. Możecie podejśc do Pani w biurze w bud. A i ona da do podpisania pismo, które można u nich złożyć. |
|
|
|
 |
leo

Poziom: 9
|
|
|
|
 |
ostrze

Poziom: 9
|
Wysłany: 20-01-2012
|

|
|
| Cytat: | | Niemniej jednak do jego zatwierdzenia wymagana jest pisemna zgoda wszystkich stron postępowania (PINB, GEO oraz wszystkich właścicieli lokali mieszkalnych przy Al. Kromera 51, 55, 57, 63). |
A co z bramą 53? To jest literówka, czy rzeczywiście zgody tych mieszkańców nie trzeba? |
|
|
|
 |
sapro
..

Zamieszkały: Wrocław
Poziom: 4
|
Wysłany: 24-01-2012
|

|
|
| Chyba literówka bo ja musiałem podpisywać. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|