| Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom
|
|
Pozdrowienia! |
| Autor |
Wiadomość |
jasiu
..

Poziom: 4
|
Wysłany: 27-01-2010 Pozdrowienia!
|

|
|
Chciałbym pozdrowić wszystkich parkujących na osiedlu. Szczególnie właściciela mercedesa zarejestrowanego w Oleśnicy, a zaparkowanego dzisiaj tuż obok "lodowego wyboju"; dzięki temu, że ów mercedes zajmuje część jezdni, mój samochód miałby dzisiaj z nim spotkanie po uślizgu bocznym na owym "wyboju".
Podziwiam także wszystkich którzy parkują tuż obok pięknie wyślizganych kolein, ja nie miałbym tyle odwagi. A już szczyt profesjonalizmu dla mnie to zaparkować tak, by lekko zablokować skrzyżowanie. Mi się osobiście nigdy nie udało, ba, nawet nie mam takich predyspozycji by zaparkować tak idealnie.
Także doceniam starania osób tworzących tzw. "bramę" przed szlabanem. Codziennie się zastanawiam jak oni to robią, że brama ta jest tak dokładnie dopasowana do szerokości samochodów tam przejeżdżających?
Będę trzymał kciuki także za wszystkich meteorologów, którzy już we wrześniu wiedzieli że zimy nie będzie. Mam nadzieję, że ktoś im pomoże wyjechać na ich super letnich oponach, jednocześnie utwierdzając ich w jakże przydatnej nieomylności.
No i najmocniej oczywiście pozdrawiam tych, którzy nie mają czasu na tak trywialną czynność jak poprawne zaparkowanie samochodu. Bo czymże jest wystający tył na pół jezdni wobec każdej sekundy, którą można wykorzystać w bardziej interesujący sposób?
Oczywiście pozdrawiam wszystkich tych, którzy parkują POPRAWNIE swoje samochody na osiedlu.
I uprzedzając pytania, tak - mam miejsce w garażu podziemnym, ale moje poczucie przyzwoitości nigdy nie pozwoliłoby mi tak zaparkować, jak co poniektórzy. |
|
|
|
 |
migi

Poziom: 11
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|