| Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom
|
|
Problemy z ciągłoscią działania forum... |
| Autor |
Wiadomość |
allah [Usunięty]
Poziom: 4
|
Wysłany: 24-01-2007 Problemy z ciągłoscią działania forum...
|

|
|
Witam - może uda się coś z tym zrobić - zwykle forum śmiga, ale czasami - całe godziny wlecze się niemiłosiernie
lub też znika na kilka minut (jak do tej pory zwykle około 5 minut)
w tym czasie nie można dostać się na portal
lub pojawia się bład - internal serwer error
mam nadzieje, że da się coś z tym zrobić, czasem pisze posta i gdy chce wysłać mam ten bład, musze potem czekać nie wiem ile co jakiś czas odświeżając strone i uważać aby czegoś w tym oknie nie wpisać bo inaczej będe musiał pisać od nowa...
bardzo mnie to denerwuje:/ dziś juz z 3 razy forum się kisiło |
|
|
|
 |
Administrator
..

Poziom: 4
|
Wysłany: 24-01-2007
|

|
|
Niestety w tej chwili jestem zdany na łaske i niełaskę firmy hostingowej, na którą do tej pory nie narzekałem. Wszelkie awarie mimo wszystko trwają bardzo krótko (maksymalnie kilka godzin) - dlatego należy się uzbroić w cierpliwość póki co.
Jeśli problemy będą częstsze lub dłuższe zmienie hosting. A może ktoś z użytkowników forum może coś zaproponować?
A przy okazji zgodnie z sugestiami poprawiłem tworzenie miniatur zdjęć, niestety w starszych wątkach na forum zmian nie widać (w nowych wątkach powinno być dobrze) - w albumie wszystko wyświetla się poprawnie. |
_________________ W sprawie weryfikacji - najlepiej proszę zgłosić się do Piotra i zapisać do stowarzyszenia, wtedy weryfikacja jest natychmiastowa
http://piastowskie.osiedl...15775ebb99#3156
lub ew.
http://piastowskie.osiedl...anych-vt378.htm |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|