| Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom
|
|
Problemy z termostatami |
| Autor |
Wiadomość |
hubi
** * * **

Poziom: 15
|
Wysłany: 04-02-2008 Problemy z termostatami
|

|
|
Czy wy tez macie problemy z zaworami termostatycznymi, tzn. niezalenie od stopnia ustawienia temperatury, (moze byc nawet zakrecony na *) karoryfer grzeje pelna moca.
raz juz mi wymieniali zawor w lazience i bylo ok ale teraz znowu nie dziala a do tego problem pojawil sie w pokoju, grzeje tak ze nie idzie wytrzymac.[/code] |
|
|
|
 |
bluesky
.

Poziom: 1
|
Wysłany: 04-02-2008
|

|
|
| u mnie podobnie, tzn. temperatura nie odpowiadala ustawieniom tych termostatow, w miejscach gdzie najbardziej mnie denerwowaly zostawilem te biale niby zaslepki co byly na poczatku, mozna nimi regulowac duzo bardziej pewniej i wbrew pozorom precyzyjnie - jesli jest dokrecona to kaloryfer grzeje na max, jesli jest ledwo dokrecona (luzna) to jest zimny, a po srodku jest sensowny obrot ktorym latwo wyregulowac np. 50% |
|
|
|
 |
hubi
** * * **

Poziom: 15
|
Wysłany: 04-02-2008
|

|
|
| No ja niestety swoje białe zaślepiki zgubiłem :(. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|