|
ProEnergia |
| Autor |
Wiadomość |
Krzywousty
..

Poziom: 4
|
Wysłany: 27-03-2008 ProEnergia
|

|
|
| Czy dostaliście już jakieś książeczki z ProEnergii do zapłaty za energię elektryczną? Ja dopiero niedawno dostałem pocztą umowę, którą podpisywałem jeszcze w listopadzie, ale o płaceniu czegokolwiek na razie nie było mowy, bo przyszła tylko umowa. Czy Wy płacicie coś do ProEnergii? |
|
|
|
 |
SilentBob
..

Poziom: 4
|
Wysłany: 27-03-2008
|

|
|
| Ja nawet tego nie dostalem, zastanswiam sie nad telefonem do EnergiiPro, dziwne to dla mnie troche. |
|
|
|
 |
anialandia
**

Poziom: 8
|
Wysłany: 27-03-2008 W EnergiaPro Gigawat to norma
|

|
|
| Nie pekajcie! Ja (III etap) też dłuuugo czekałem na pierwszą fakturą, aż w końcu zadzwniłem do nich i się okazało, ze tak ma być. |
|
|
|
 |
hubi
** * * **

Poziom: 15
|
Wysłany: 27-03-2008
|

|
|
| Dzowniłem do nich dzisiaj i dostałem odpowiedź że faktury bedza na przalomie marca kwietnia |
|
|
|
 |
przemo
.

Poziom: 2
|
Wysłany: 28-03-2008
|

|
|
Ja juz dostalem w lutym, byla w skrzynce.
Bylo to za okres do konca lutego. |
|
|
|
 |
Rysiek
..

Poziom: 3
|
Wysłany: 28-03-2008
|

|
|
| Umowę podpisałem pod koniec grudnia. Na początku stycznia dostałem umowę od montera, który montował licznik. Pierwsza faktura przyszła w lutym. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|