|
Studio 4MA - projektowanie i aranżacja wnętrz |
| Autor |
Wiadomość |
projektant
Całkiem nowy
Poziom: 1
|
Wysłany: 11-02-2007 Studio 4MA - projektowanie i aranżacja wnętrz
|

|
|
Studio 4MA - biuro projektowania wnętrz. Działalność prowadzimy na terenie Wrocławia i okolic. Zajmujemy się architekturą i aranżacją wnętrz mieszkalnych i użytkowych. W ofercie nadzór autorski nad wykonanymi projektami.
Na stronie krótka oferta i dane kontaktowe.
http://www.4ma-studio.pl/
Pierwsze spotkanie bezpłatne i niezobowiązujące.
Zapraszamy. |
_________________ Studio 4MA - projektowanie i aranżacja wnętrz |
|
|
|
 |
AsiaMaciek
** * * **

Poziom: 14
|
Wysłany: 11-02-2007
|

|
|
Musze sie doczepić do strony 4ma-studio.pl jeśli wasza praca tak wygląda jak ta strona to ... Nie tędy droga:-/ wykonana przez 10 latka i na dodatek w pełni edytowalna....:-? Proszę poprawcie ja to wasza wizytówka i źródło przyszłych zleceń a moim zdaniem odstrasza... Szczere, ale prawdziwe. Pozdrawiam |
| Ostatnio zmieniony przez AsiaMaciek 11-02-2007, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
chors.pl
Nowy

|
Wysłany: 12-02-2007
|

|
|
| AsiaMaciek napisał/a: | | Musze sie doczepić do strony 4ma-studio.pl jeśli wasza praca tak wygląda jak ta strona to ... |
Ja niestety muszę się doczepić do Twojego postu. Jest żenujący.
Byłam na stronie Studio 4MA i powiem szczerze, że jest normalna. Nie ma na niej nic specjalnego, ale nie jest tak straszna jak piszesz.
Nie znam tej firmy, ale podejrzewam, że dopiero zaczynają i stronę robili sami. Dzięki temu usługi będą tańsze, ponieważ nie mają jeszcze rozbudowanych kosztów administracji. Bo ze te piękne strony internetowe ktoś płaci - najczęściej klient w cenie usługi.
droga Pani / drogi Panie
pomyśl trzy razy zanim napiszesz jakąś głupotę
serdecznie pozdrawiam
PS. najlepsi polscy architekci nie mają w ogóle swoich stron, a jeśli już są to wyglądają żałośnie jak rodem z początku lat 90-tych |
|
|
|
 |
AsiaMaciek
** * * **

|
|

|
|
to było tylko moje odczucie i nie widze nic żenującego w wyrażaniu swojego subiektywnego zdania...za to wasza strona i firma wytrzarza i produkuje piekne oświetlenie ...mielismy przyjemność współpracować |
| Ostatnio zmieniony przez AsiaMaciek 12-02-2007, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
chors.pl
Nowy

|
|

|
|
Przepraszam za napastliwy ton, ale trochę się uniosłam :)
Jestem za tym, aby wspomagać młode rozwijające się firmy, ale nie tak aby od razu gasić cały zapał włożony w tworzenie firmy. Poza tym z doświadczenia wiem (współpracujemy z architektami), że wiele niepozornych stron internetowych kryje za sobą naprawdę wybitne osoby i projekty. Szczególnie ludzie starszej daty nie przykładają wagi do marketingu - tak zostali nauczeni i są ciężko reformowalni :)
pozdrawiam i życzę szybkiego wprowadzenia się do nowego domku |
|
|
|
 |
AsiaMaciek
** * * **

|
|

|
|
| Przeprosiny nie są konieczne...forum jest od wyrażania własnych myśli...a co do mojej uwagi to może właśnie zachęci do włożenia większego wysiłku w tworzenie strony bo dziś przecież duża część firm reklamuje się w ten sposób i stanowi taka strona niejako wizytówkę firmy... |
|
|
|
 |
chors.pl
Nowy

|
|

|
|
| AsiaMaciek napisał/a: | | mielismy przyjemność współpracować |
chyba nadal mamy, jeśli się nie mylę :) |
|
|
|
 |
AsiaMaciek
** * * **

|
|

|
|
| chors.pl napisał/a: | | AsiaMaciek napisał/a: | | mielismy przyjemność współpracować |
chyba nadal mamy, jeśli się nie mylę :) | juz niestety nie ze mną, lecz z samą firmą GD... ale w naszym mieszkanku bedzie wasze oswietlenie:-) |
| Ostatnio zmieniony przez AsiaMaciek 12-02-2007, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Doradca

..

Poziom: 3
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|