| Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom
|
|
Warsztat samochodowy? |
| Autor |
Wiadomość |
migi

Poziom: 11
|
Wysłany: 05-07-2009 Warsztat samochodowy?
|

|
|
| Czy ktos moze polecic jakis warsztat samochodowy (volkswagen). Nie chodzi mi o autoryzowany, ale taki w ktorym mozna wymienic olej etc... ? |
|
|
|
 |
wembley
...

Zamieszkały: Wrocław
Poziom: 5
|
Wysłany: 05-07-2009
|

|
|
| Jeśli chodzi o wymianę płynów, oleju to mogę polecić warsztat na przeciw Korony (jak jedziesz w stronę Psiego Pola, to zjeżdżasz w ulicę Rakową - w prawą stronę) a warsztat jest po lewej stronie -wiata tuż przy ulicy. Są tam od zawsze i zawsze jestem zadowolony. |
| Ostatnio zmieniony przez wembley 05-07-2009, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
tombak
..

Poziom: 4
|
Wysłany: 29-07-2009
|

|
|
| Ja też polecam ul. Rakową a zakład H. Lota |
|
|
|
 |
wembley
...

Zamieszkały: Wrocław
Poziom: 5
|
Wysłany: 03-08-2009
|

|
|
Koledzy z Loty załozyli mi kiedyś opony kierunkowe odwrotnie a innym razem połamali szpilki wykręcając koła - miałem później duży problem.
Właściciel - młody człowiek jest solidny, ale ludzie których zatrudniał ok. 2 lata temu byli chyba z łapanki |
|
|
|
 |
tombak
..

Poziom: 4
|
Wysłany: 16-08-2009
|

|
|
| Faktycznie szef dogląda ;) ale nie miałem tam jeszcze przygód |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|