|
wózkownia, rowerownia |
| Autor |
Wiadomość |
AsiaMaciek
** * * **

Poziom: 14
|
Wysłany: 04-09-2007 wózkownia, rowerownia
|

|
|
Witam
Czy ktoś z Was posiada wiedzę na ten temat? Czy w klatkach będą jakieś pomieszczenia w których będzie można pozostawić wózek lub rower, czy pozostają nam nasze własne balkony. A może ktoś rozmawiał na temat zabudowania naszych miejsc postojowych w garażach... istnieje chyba taka możliwość jeśli spełnimy przy tym podstawowe warunki BHP i Ppoż.?
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Judytos
.

Poziom: 1
|
Wysłany: 31-08-2008
|

|
|
| To fakt ..przydaloby sie miejsce na rowerki... |
|
|
|
 |
yves
**

Poziom: 8
|
Wysłany: 01-09-2008
|

|
|
my pytalismy o to juz duuuuglo przed wakacjami w MD i powiedziano nam, ze plany na takie miejsce jak najbardziej sa ale zeby cokolwiek zdzialac musimy utworzyc wspolnote, a nie utworzymy wspolnoty poki nie bedziemy mieli aktow wlasnosci wiec kolko sie zamyka. Pozostaje nam poki co zagracac wlasne balkony znamy ten bol bo tez jestemy do tego zmuszeni, zreszta jak wiekszosc mieszkancow przmieszczajacych sie na rowerach... |
|
|
|
 |
Judytos
.

Poziom: 1
|
Wysłany: 08-09-2008
|

|
|
No nic w takim razie pozostaja nam balkony....:(
Choc teraz jak czytam wiadomosci na naszym forum wole 3ymac rowerek na balkonie......bo jest bezpieczniej!!!
Wszedzie tylko krazdzieze.......Mieszkanie w ktorym mieszkam tez zostalo okradzione....dobrze ze rowerki zostawili :) |
|
|
|
 |
muńka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Lip 2006 Posty: 513 Skąd: Wrocław
Poziom: 20
|
Wysłany: 16-06-2009
|

|
|
Odnośnie rowerów.
Chciałabym zaapelować do osób, które zostawiają rowery przyczepione na półpiętrach (przypięte do barierki przy oknach). Czy szanowni państwo nie mogliby mimo wszystko zadbać trochę o estetykę klatki schodowej? Nie czepiam się samego faktu pozostawiania roweru, ale tego, że BRUDZICIE ściany i podłogę. Sama też posiadam rower, ale trzymam go na własnym balkonie i również bardzo bym chciała, by na naszym osiedlu powstała jakaś "rowerownia". Jeśli jednak zostawiałabym go na WSPÓLNEJ klatce schodowej, to bym przynajmniej wytarła go z błota/wody i starała się nie "jechać" kołami po ścianie :( |
|
|
|
 |
Łukasz
**

|
Wysłany: 17-06-2009
|

|
|
Dopiszę jeszcze odnośnie "parkowania" rowerów na klatkach schodowych - w klatce 55 sąsiad z parteru pobił wszystkich i przypiął sobie rower do barjerki na samych schodach...
Proszę o przestawienie go przynajmniej na półpiętro w przeciwnym przypadku będę wykręcał wentylki... |
|
|
|
 |
zbych

Poziom: 10
|
Wysłany: 18-06-2009
|

|
|
| Łukasz napisał/a: | Dopiszę jeszcze odnośnie "parkowania" rowerów na klatkach schodowych - w klatce 55 sąsiad z parteru pobił wszystkich i przypiął sobie rower do barjerki na samych schodach...
Proszę o przestawienie go przynajmniej na półpiętro w przeciwnym przypadku będę wykręcał wentylki... |
Kolego Łukaszu rower nalezy do sasiadki z parteru. Dzis rano zauwazyla wykrecony wentyl. Podejrzewam ze bedzie chciala Ci osobiscie podziekowac za jego wykrecenie :D |
|
|
|
 |
Mumin
** * * **

Poziom: 15
|
|

|
|
| A ja gratuluję sąsiadce wyobraźni!! |
|
|
|
 |
zbych

Poziom: 10
|
|

|
|
| Mumin napisał/a: | | A ja gratuluję sąsiadce wyobraźni!! |
Wyobrazni faktycznie moze za malo, ale zeby odrazu uszkadzac rower? Nie wiem ale chyba Lukasz przegiol, bo jesli mi ktos by uszkodzil lusterko, wycieraczke czy kolo w aucie to wezwalbym policje i scigalby go.
Chyba Lukasz przesadzil z kara za "zle zaparkowany" rower http://piastowskie.osiedl.../icon/icon6.gif |
|
|
|
 |
muńka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Lip 2006 Posty: 513 Skąd: Wrocław
Poziom: 20
|
|

|
|
| Bez przesady, odkręcony wentylek to nie jest "uszkodzenie". |
|
|
|
 |
Łukasz
**

|
|

|
|
heheheheh widzę że ktoś mnie wyprzedził lub zrealizował mój pomysł z karą
Ja tego nie zrobiłem. |
|
|
|
 |
Łukasz
**

|
Wysłany: 19-06-2009
|

|
|
A tak na poważnie to chciałbym przeprosić bardzo sympatyczną Pani sąsiadkę za to że ktoś jej wykręcił wentylki.
Nie było to moim zamiarem - chciałem tylko postraszyć. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|