| Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom
|
R
Przesunięty przez: Administrator 20-07-2009 |
Wstępne odbiory mieszkań |
| Autor |
Wiadomość |
hubi
** * * **

Poziom: 15
|
Wysłany: 16-07-2007
|

|
|
w tym małym budynku tak jak u was były tylko odbiory scianek wod-kan i elektryki, reszta potem czyli pod koniec sierpnia, do końca lipca wykonawcy maja zakończyc roboty i wtedy zacznie się przekazywanie deweloperowi to potrwa około 2-3 tygodni, no jak mi powiedziano odrazu zaczną sie normalne odbiory mieszkań, nie wiadomo jeszcze w jakiej kolejności.
Zatem licże że klucze dostaniemy na przełomie sierpnia wrześńia, czyli z jalimś 2 tyg opóźnieniem. Chyab że podgoda bedzie taka jak w zeszłym tygodniu ciągle pada to pewno nie zdążą. |
|
|
|
 |
MM
..

Poziom: 3
|
|

|
|
hmm jesli to takie same przeglądy
to przecież foli z okien zdejmować nie warto bo jeszcze tam coś robią...
a wszelkie inne zgłaszane wady są teraz bez sensu - bo dopiero na ostatecznym odbiorze można, teraz i tak nie brali pod uwagę więc po co sprawdzać okna, krzywizny ścian itd..
a ja tu ewidetnie widzę jakąś prace przy oknach
http://piastowskie.osiedl....php?pic_id=136
a tu folii już nie ma
http://piastowskie.osiedl....php?pic_id=135
już myślałem, że zaraz firanki powieszą |
|
|
|
 |
hubi
** * * **

Poziom: 15
|
|

|
|
no to nie wiem o co chodzi, ja nie zwracałem uwagi n ajakośc wykończenia bo facet z geo mówił ze to potem, jak będa odbiory, a nie teraz i że mieszkanie będzi ejeszcze dopieszczane więc nie ma sensu, bo np. nie zrobia przeciez wymiany zarysowanego okna jesli dalej trwają prace, Może kobiety sa nie cierpiliwe i mierzą okna aby zamówic firanki |
|
|
|
 |
AgaTka
.

Zamieszkały: etap IV A
Poziom: 2
|
Wysłany: 17-07-2007
|

|
|
Cześć! My też już jesteśmy po oględzinach naszego mieszkania. Błota się nie czepiałam, bo przecież cały tydzień padało. Byliśmy z fachowcem, kt. od razu zauważył krzywe ścianki działowe ale także zostaliśmy zapewnieni, "że to się jeszcze poprawi" Zobaczymy.... Generalnie jesteśmy zadowoleni, chociaż byłam przekonana, że 65m2 to trochę więcej miejsca a teraz się martwię jak my się pomieścimy z dzieckiem, kotem, rowerami i resztą dobytku ... Za to widok z okien (V pietro zewn róg duzego budynku) super. Przynajmniej narazie |
|
|
|
 |
muńka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Lip 2006 Posty: 458 Skąd: Wrocław
Poziom: 19
|
Wysłany: 25-07-2007
|

|
|
Byliśmy dziś oglądać mieszkanie i... podobało się :) [My zresztą jesteśmy zawsze dość optymistycznie nastawieni ;)]
Wszystko u nas chyba jest na swoim miejscu, więc nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń i panowie się ucieszyli, że szybko nam poszło ;) Nie sprawdzaliśmy dokładnie stanu technicznego mieszkania, bo to nie czas jeszcze - wszystko póki co w proszku i takie rzeczy jak kąty ścian zmierzymy w sierpniu. |
|
|
|
 |
Doradca

..

Poziom: 3
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|