|
Zebranie wspolnoty |
| Autor |
Wiadomość |
zbych

Poziom: 10
|
Wysłany: 24-05-2010 Zebranie wspolnoty
|

|
|
| W srode jest zebranie wspolnoty zwolane przez Major Domusa. Czy zamierzamy zmienic zarzadce? Mysle ze warto sprobowac. Czy ktos wybiera sie na zebranie? |
|
|
|
 |
muńka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Lip 2006 Posty: 513 Skąd: Wrocław
Poziom: 20
|
Wysłany: 24-05-2010
|

|
|
| Ja się postaram, ale chyba dobrze by było, gdyby zarządca był jeden dla całego osiedla? |
|
|
|
 |
Mumin
** * * **

Poziom: 15
|
Wysłany: 25-05-2010
|

|
|
Zmainę zarządcy trzeba przeprowadzić wspólnie, bo stawki dla jednego bloku będa wysokie.
Niestety nie będzie mnie na zebraniu, ale może żonie uda się nas reprezentować. |
|
|
|
 |
Łukasz
**

Poziom: 8
|
|

|
|
| Ja się zjawię na zebraniu ale zmianę zarządcy trzeba chyba przemyśleć ze wszystkimi |
|
|
|
 |
migi

Poziom: 11
|
Wysłany: 25-05-2010 Re: Zebranie wspolnoty
|

|
|
| zbych napisał/a: | | W srode jest zebranie wspolnoty zwolane przez Major Domusa. |
Gdzie i o ktorej godzinie? |
|
|
|
 |
muńka

|
|

|
|
| Łukasz napisał/a: | | Ja się zjawię na zebraniu ale zmianę zarządcy trzeba chyba przemyśleć ze wszystkimi |
A jak to zrobić jeśli nie na takim zebraniu? |
|
|
|
 |
CzEsTeR
..

Poziom: 4
|
|

|
|
| Mumin napisał/a: | | Zmainę zarządcy trzeba przeprowadzić wspólnie, bo stawki dla jednego bloku będa wysokie. |
Powodzenia w zebraniu 50 + 1 z kazdej wspolnoty. Lepiej chyba na poczatek wprowadzic kadencyjnosc |
|
|
|
 |
Łukasz
**

|
Wysłany: 27-05-2010
|

|
|
| na zebraniu było nas 14% i nikt nie wystosował wniosku o odwołanie zarządcy osiedla... |
|
|
|
 |
muńka

|
|

|
|
Niestety, frekwencja bardzo niska, co wskazuje właśnie na to, jak bardzo się wszyscy przejmują.
A wniosku o zmianę zarządcy nie było pewnie m.in. dlatego, że i tak nie wiemy, co myślą o tym inne etapy. Z tego co wiem, etapy I czy II nie są wcale niezadowolone... tak słyszałam od koleżanki w nich mieszkającej. |
|
|
|
 |
zd
.

Poziom: 2
|
|

|
|
| muńka napisał/a: | | Niestety, frekwencja bardzo niska, co wskazuje właśnie na to, jak bardzo się wszyscy przejmują. |
Dlaczego ja się o tym dowiaduje dopiero teraz??
Czy to taki problem na tydzien przed wrzucić ogłoszenie na forum? Przypiąć je zrobić czerwony tytuł?
Dlaczego nikt nie informował wcześniej?
Gdzie jest podany czas i miejsce?
I się dziwicie, że mało osób przyszło... |
| Ostatnio zmieniony przez zd 27-05-2010, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
muńka

|
|

|
|
| zd napisał/a: | | Dlaczego ja się o tym dowiaduje dopiero teraz?? |
Nie wiem, ja znalazłam informację od MD w skrzynce na listy. Tak w okolicach poniedziałku.
| Cytat: | | Czy to taki problem na tydzien przed wrzucić ogłoszenie na forum? Przypiąć je zrobić czerwony tytuł? |
No ten temat jest na forum od 24, a więc trzy dni przed zebraniem... Skąd mogliśmy wiedzieć, że ktoś nie dostał zaproszenia. |
|
|
|
 |
ostrze

Poziom: 9
|
|

|
|
| Łukasz napisał/a: | | na zebraniu było nas 14% i nikt nie wystosował wniosku o odwołanie zarządcy osiedla... |
w tym celu chyba pierwszym krokiem byłaby zmiana zarządu. w naszym przypadku i zarządem i zarządcą jest majordomus |
|
|
|
 |
migi

Poziom: 11
|
|

|
|
| zd napisał/a: | | muńka napisał/a: | | Niestety, frekwencja bardzo niska, co wskazuje właśnie na to, jak bardzo się wszyscy przejmują. |
Gdzie jest podany czas i miejsce?
|
Mialem ochote sie wybrac - zapytalem na forum o czas i miejsce - 0 odpowiedzi - przeciez nie bede szukal miejsca zebrania!
Prosze nastepnym razem o lepsza organizacje takich spotkan. |
| Ostatnio zmieniony przez migi 27-05-2010, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
muńka

|
|

|
|
Nie zauważyłam tego pytania - forum nie zawsze mi się do końca ładuje, może dlatego.
I przecież to nie my jesteśmy organizatorami, tylko MD! :/ |
|
|
|
 |
monim
**

|
Wysłany: 28-05-2010
|

|
|
| muńka napisał/a: | Nie zauważyłam tego pytania - forum nie zawsze mi się do końca ładuje, może dlatego.
I przecież to nie my jesteśmy organizatorami, tylko MD! :/ |
ehh ale nam zależało...
nie każdy regularnie zagląda do skrzynki, tak jakby specjalnie zrobili taki szybki termin aby większość lokatorów nie przyszła....
na forum trzeba było odpowiednio wcześniej podać całą informację, było kiedy, ale nie było gdzie... |
|
|
|
 |
Mumin
** * * **

Poziom: 15
|
Wysłany: 28-05-2010
|

|
|
| migi napisał/a: | | Prosze nastepnym razem o lepsza organizacje takich spotkan. |
Pretensje należy kierować do MD :) a tak w ogóle, to żeby lepiej organizować zebrania wspólnoty trzeba zmienić zarządcę, tylko czy zarządca będzie zainteresowany skutecznym zwoływaniem zebrań wspólnoty, jeśli miałoby na nich dojśc do zmiany zarządcy... tak sobie siedzę i myślę...
A przy okazji, to MD mogło rozwiesić ogłoszenia na tablicach korkowych.
Nie było mnie, bo się delegowałem w stolicy (prosze o usprawiedliwienie). |
| Ostatnio zmieniony przez Mumin 28-05-2010, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|