| Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom
|
|
Zmiany zasad na forum - pisanie tylko dla zarejestrowanych |
| Autor |
Wiadomość |
Administrator
..

Poziom: 4
|
Wysłany: 18-10-2006 Zmiany zasad na forum - pisanie tylko dla zarejestrowanych
|

|
|
Zmiany podyktowane są wchodzeniem na forum dośc sprytnych botów, które dopisuja w losowych miejscach reklamy. Od tej pory na forum mogą pisać tylko zarejestrowani użytkownicy.
Wprowadzone, są też zabezpieczenia przy rejestracji nowych użytkowników (weryfikacja adresu email oraz token) tak więc użytkownicy którzy zarejestrowali się bez tych zabezpieczeń i nigdy nie uczestniczyli w żadnej dyskusji oraz nie logowali się na forum przez ostatnie dwa miesiące zostaną usunięci .
Oczywiście aby do tego niedopuścić wystarczy odezwać się w jakimkolwiek miejscu - chociażby w wątku "szukam sąsiadów" spróbować się jakoś przedstawić. Tylko wtedy mogę mieć pewność, że pod danym loginem istnieje prawdziwa osoba a nie jakis spam bot.
Obecnie jest ponad 70 użytkowników z czego napisało chociaż jeden list około 30.
Rozumiem, że większość tylko obserwuje dyskusje, lub też byli aktywnymi uczestnikami forum na forumerze. Jednak wspomniane forum przestało istnieć (juz od dawna nie działa) a wraz z nim znikło dużo ciekawych informacji. Myśle, że trzeba spróbować jakoś je odtworzyć na tym forum.
Tak więc proszę wszystkich, którzy jeszcze nic nie pisali o jakąś wypowiedź (ogólne przedstawienie się, któremu etapowi kibicują, cokolwiek) - może być to pisane nawet w odpowiedzi na ten post. |
|
|
|
 |
maks
Nowy

Poziom: 1
|
Wysłany: 17-07-2008
|

|
|
| Jestem mieszkańcem etapu 3-ciego. Chętnie chciałbym zobaczyć na jakim etapie jest dyskusja. Można mnie pozytywnie zweryfikować ? |
|
|
|
 |
Administrator
..

|
|
|
|
 |
jacek
Gość
|
Wysłany: 16-02-2009
|

|
|
Witam
Jestem mieskzańcem etapu 3-go klatka 7a. Chciałbym dołączyć się do forum o pozoleniu na użytkowanu i inne. Czy można uzyskać informację jak to zrobić.
Pozdrawiam
Jacek Janik |
|
|
|
 |
Administrator
..

|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|