| Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom
|
|
Znikające kubły na śmieci przy bramie 7A III etap |
| Autor |
Wiadomość |
anialandia
**

Poziom: 8
|
Wysłany: 01-07-2010 Znikające kubły na śmieci przy bramie 7A III etap
|

|
|
| Od jakiegoś czasu zauważyłem, że powoli zmniejsza się ilośc pojemników na śmieci dla mieszkańców eIII. Najpierw po awarii (podczas podnoszenia odpadło dno od pojemnika na szkło - hałas był taki, że myślałem iż wyburzają etap IV) zabrano i do tej pory nie podstawiono kubła na butelki. Jakiś czas potem zniknał jeden z czterech kubłów metalowych. Dziś dodakowo zabrakło plastikowego pod zadaszeniem. Śmieci jest już tyle, że po jednym dniu ludzie układają je obok pojemników. Śmieciarka wprawdzie jeździ prawie w codzień, ale i tak się nie wyrabia. Dziękujemy ci MD! |
|
|
|
 |
Mumin
** * * **

Poziom: 15
|
Wysłany: 02-07-2010
|

|
|
| POjemniki na surowce wtórne zniknęły też sprzed bramy 53. Za to pojawiły się chyba przed bud. D. |
|
|
|
 |
dw
-

Poziom: 1
|
Wysłany: 06-07-2010
|

|
|
W MD powiedzieli, że zabrali pojemniki na szkło, bo mieszkańcy skarżyli się na hałas przy wrzucaniu. Od tej pory dodatkowy pojemnik (zapewne jeden z naszych) stoi na osiedlu przy placu Kromera (od strony działek). I tam też się fatyguję, kiedy mi się szkła nazbiera |
|
|
|
 |
anialandia
**

Poziom: 8
|
Wysłany: 07-07-2010
|

|
|
| Ja tam na własne oczy widziałem jak ten pojemnik się rozpadł i został zabrany. Dodatkowo znikł też pojemnik metalowy. Nie ma też czegoś takiego jak plac Kromera. Jest al. Kromera. Podobnie jak nasze kochane MPK, którego tabor kursuje po niestniejącej ulicy Puławskiego http://deser.pl/deser/1,8..._Pulawski_.html |
|
|
|
 |
dw
-

Poziom: 1
|
Wysłany: 12-07-2010
|

|
|
| Cóż, ja na własne uszy słyszałam, co przytoczyłam powyżej;) A nazwa `plac Kromera` funkcjonuje odkąd się tu urodziłam;> |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|