Osiedle Piastowskie - Aleja Kromera / Krzywoustego Wrocław
Forum osiedla Piastowskiego wybudowanego przez GEO Mieszkanie i Dom

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    StatystykiStatystyki
Szybka rejestracjaSzybka rejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Znikające kubły na śmieci przy bramie 7A III etap
Autor Wiadomość
anialandia 
**

Poziom: 8
HP: 0/159
 0%
MP: 76/76
 100%
EXP: 5/19
 26%
  Wysłany: 01-07-2010   Znikające kubły na śmieci przy bramie 7A III etap

Od jakiegoś czasu zauważyłem, że powoli zmniejsza się ilośc pojemników na śmieci dla mieszkańców eIII. Najpierw po awarii (podczas podnoszenia odpadło dno od pojemnika na szkło - hałas był taki, że myślałem iż wyburzają etap IV) zabrano i do tej pory nie podstawiono kubła na butelki. Jakiś czas potem zniknał jeden z czterech kubłów metalowych. Dziś dodakowo zabrakło plastikowego pod zadaszeniem. Śmieci jest już tyle, że po jednym dniu ludzie układają je obok pojemników. Śmieciarka wprawdzie jeździ prawie w codzień, ale i tak się nie wyrabia. Dziękujemy ci MD!

Mumin 
** * * **

Poziom: 15
HP: 9/488
 2%
MP: 233/233
 100%
EXP: 17/35
 48%
Wysłany: 02-07-2010   

POjemniki na surowce wtórne zniknęły też sprzed bramy 53. Za to pojawiły się chyba przed bud. D.

dw
-

Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 7/9
 77%
Wysłany: 06-07-2010   

W MD powiedzieli, że zabrali pojemniki na szkło, bo mieszkańcy skarżyli się na hałas przy wrzucaniu. Od tej pory dodatkowy pojemnik (zapewne jeden z naszych) stoi na osiedlu przy placu Kromera (od strony działek). I tam też się fatyguję, kiedy mi się szkła nazbiera :roll:

anialandia 
**

Poziom: 8
HP: 0/159
 0%
MP: 76/76
 100%
EXP: 5/19
 26%
Wysłany: 07-07-2010   

Ja tam na własne oczy widziałem jak ten pojemnik się rozpadł i został zabrany. Dodatkowo znikł też pojemnik metalowy. Nie ma też czegoś takiego jak plac Kromera. Jest al. Kromera. Podobnie jak nasze kochane MPK, którego tabor kursuje po niestniejącej ulicy Puławskiego http://deser.pl/deser/1,8..._Pulawski_.html

dw
-

Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 7/9
 77%
Wysłany: 12-07-2010   

Cóż, ja na własne uszy słyszałam, co przytoczyłam powyżej;) A nazwa `plac Kromera` funkcjonuje odkąd się tu urodziłam;>

Odpowiedz do tematu