|
znowu wlamanie!!!! |
| Autor |
Wiadomość |
monim
**

Poziom: 8
|
Wysłany: 17-07-2009
|

|
|
Możesz podać więcej użytecznych informacji - kiedy to się stało? jak? jakie miałeś zamki/wkładki? miałeś tarcze?
moim zdaniem monitoring wifi wychodzi najtaniej, kłopot tylko z organizacją tego |
|
|
|
 |
maziciusz
.

Poziom: 2
|
|

|
|
| Zainwestujmy w wieksza ilosc kamer, lepszych niz te co juz mamy, bo staruszki nic nie widza |
|
|
|
 |
maziciusz
.

Poziom: 2
|
|

|
|
| Zainwestujmy w wieksza ilosc kamer, lepszych niz te co juz mamy |
|
|
|
 |
wiktor
..

Poziom: 3
|
Wysłany: 20-07-2009
|

|
|
| Slawek i Kasia napisał/a: | | kolo poludnia podczas 20 minutowej nieobecnosci domownikow. |
Nieźle się wstrzelili czasowo, mieszkanie wywrócone do góry nogami?
Czyli wyglądało na to, że pilnowali kiedy domownicy wracali? (jeśli tak to może jakieś podejrzena zachowanie w tym czasie zapisało się - w końcu monitoring)
czy raczej wyglądało to na sekundy czyli zniknęły fanty z wierzchu i z newralgicznych punktów? (w stylu z zamrażarka;-) |
|
|
|
 |
stokrotka
-

Poziom: 1
|
Wysłany: 31-07-2009
|

|
|
| Jezeli chodzi o ochrone , tojest zadna .Placimy pieniadze na darmo .Ochrona nic nie robi aby zabezpieczyc osiedle . to jest wylaczna wina MD,on nnie daje sobie rady z osiedlem Gdyby byl konkurs na najbrzydsze nowe osiedle, to my bysmy mieli I miejsce. Kamery rzeczywiscie sa popsute i nic nie dziala Smietniki mamy nie zabudowane.Muchy i robale szaleja Smieciarze wszystkiemu pomagaja,wysypujac worki./mowie o tych co grzebia w smietnikach/ Wezmy sie w koncu za MD niech zrobi osiedle chronione ,tak jak jest na innych osiedlach. Niech MD nie tlumaczy ,ze nie da rady bo sa punkty uslugowe.To nieprawda na innych osiedlach tez sa i jest porzadek Tam ochroniarz wie kto do kogo przyjezdza.Nikt sie nie krecii nie ma kradziezy. mowie o osiedlu na Mlodnickiego zaraz za Mostami Warszawskimi po lewej stronie. Jest wiele innych takich osiedli ale maja dobrego zarzadce. Albo zbuntujmy sie za co my placimy? Porzadek jest tez na osiedlu Kaminskiego i wiele innych. Nam sa tylko zabierane pieniadze na ochrone. Kobieta,ktora jest w ochronie to rzeczywiscie zwraca na wszystko uwage/halasy/,wie co doniej nalezy. Reszta to badziewie, tylko chodza co godzine sie odbic aby ich szef widzial. |
|
|
|
 |
AsiaMaciek
** * * **

Poziom: 14
|
Wysłany: 01-08-2009
|

|
|
| Co do ochrony... rozmawiałam z MD i powiedział mi wyraźnie że ochrona pełni funkcję "straszaka" i za nic nie odpowiada!!! Możemy zapomnieć o odzyskaniu jakichkolwiek pieniędzy w związku z kradzieżą.... jakbyśmy płacili po 50-60 zł miesięcznie to może wtedy ochrona wzięłaby za coś odpowiedzialność, a przy takiej stawce jaką płacimy możemy zapomnieć o realnie działającej ochronie......firma ochroniarska twierdzi natomiast że za żadne pieniądze nie podejmą sie ochrony garaży podziemnych bo są źle "wykonane"- cokolwiek to znaczy |
|
|
|
 |
Wojtas
Nowy

Poziom: 1
|
Wysłany: 09-02-2010 Zabezpieczenie mieszkania
|

|
|
Witam
Też miałem jakiś czas temu włamanie do mieszkania i nie było to przyjemne. Zacząłem interesować się jak można się zabezpieczyć przed kradzieżą, myślalem o jakimś alarmie tak żeby zwrócić uwagę sąsiadów jak ktoś podczas mojej nieobecności się włamie. Znajomy polecił mi usługę monitoringu mieszkania z powiadomieniem policji czy wskazanych osób. Poprosiłem o kalkulację dla mieszkańców osiedla; miesięczny abonament kosztuje 36,60 brutto, koszt instalacji alarmowej to 999 brutto.
Jeśli jesteś zainteresowany szczegółami to możesz się skontaktować z firmą SMA Stacja Monitorowania Alarmów sp. z o.o. pod numerem telefonu 71-348-04-19; 0-662-002-060 lub poprzez e-mail: info@sma.wroclaw.pl i powołać się na ofertę dla mieszkańców osiedla Piastowskiego.
pozdrawiam
Wojtek |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|